Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 ?iljo je faca. Komaj ?akam, da sestavi svojo Silvio S12. A ti njega pozna?? na svoji strani lahko doda? ?e avtomobile, ki so namenjeni Japonskemu trgu Verisa Biante in meni najlep?i MPV sploh poleg tega pa je na japonskem ?e cel kup komercialnih vozil BONGO, TITAN, SCRUM, FAMILIA VAN kakor tudi mini avtov Carol, AZ Wagon, AZ off road, Scrum Wagon. ?e rabi? slike ?e od teh samo povej. Ker vsem, ki pomagajo promociji Mazde tu pomagamo. verjetno bo en AJv jezen zaradi velikosti slik ampak kaj ?mo tako pa? to je hvala ti za tole, bom objavu med vikendom, ja pa prosim, ?e kdorkol zve kej novga mi nej kr sporo?i na ZS, zanima me ?e glede Mazde 8 a to dejansko obstaja al ne? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ti njega pozna??hvala ti za tole, bom objavu med vikendom, ja pa prosim, ?e kdorkol zve kej novga mi nej kr sporo?i na ZS, zanima me ?e glede Mazde 8 a to dejansko obstaja al ne? v prilogi ima? slikeAZ OffroadAz WagonBongo Capella Wagno kakose je dalo v jap Kupit 2,5 V6 4x4Carol,Familia VanScrum WagonSpianoTitan pa ?e nekaj iz Mazdaspeeda 323 Field Break ( po na?e allroad)626 MPS Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 v prilogi ima? slikeAZ OffroadAz WagonBongo Capella Wagno kakose je dalo v jap Kupit 2,5 V6 4x4Carol,Familia VanScrum WagonSpianoTitan pa ?e nekaj iz Mazdaspeeda 323 Field Break ( po na?e allroad)626 MPS Mazda 8 je ze doooolgo ?asa v USA, Iran, Izrael - kao razviti trg- Evropa no way.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 TNX, ?koda da osmice ni pri nas, je res zlo zlo lepa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 TNX, ?koda da osmice ni pri nas, je res zlo zlo lepa in lepota tud zlo zlo stane..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Mazda 8 je ze doooolgo ?asa v USA, Iran, Izrael - kao razviti trg- Evropa no way.... JA to je MPV na japonskem ?e nekaj slik ta prave mazde 2,3T ?koda da je ni pri nas Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.