Deeyan Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Peri?nik ?estitam ob zmagi, tvoja MX-5-ka si je to res zaslu?la da bote ?e drugi vedl za kaj gre http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/nagradna-igra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Ne morm vrjet, ?estitke Perica! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Take "nagrade" so ponavadi en ?it in ti zjebejo ?e tis kar ima?. Druga?e pa ?estitke in upam da ti ne bo ?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Turbo Lumpi Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Take "nagrade" so ponavadi en ?it in ti zjebejo ?e tis kar ima?. Druga?e pa ?estitke in upam da ti ne bo ?al. sej ?e mu nebo u?e? pa kamot da men mazduro... alpa menja za lantisa, zdej je itak stock.. seveda ?estitke za Pimp My Ride Peri?nik le glej da bo? dau slike k bo fini?.. Citiraj
Peričnik Napisano 5. december, 2009 Prijavi Napisano 5. december, 2009 ja ?e enkrat hvala slike drugo leto Citiraj veter u laseh
BOBI Napisano 5. december, 2009 Prijavi Napisano 5. december, 2009 cestitam ma pa res zanima kako bo to izgledalo Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 5. december, 2009 Prijavi Napisano 5. december, 2009 cestitam ma pa res zanima kako bo to izgledalo x2 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 5. december, 2009 Prijavi Napisano 5. december, 2009 Take "nagrade" so ponavadi en ?it in ti zjebejo ?e tis kar ima?. Podarjenemu konju se ne gleda v zobe - ali pa? :ne vem: Prepri?an sem da bo zadeva na koncu full dobr izpadla in da bo zadovoljen. Pa ?e ?estitke iz moje strani za osvojeno nagrado Citiraj
Deeyan Napisano 5. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2009 Itaq, da bo zadovoljn, sej A3M zna delat Peri?nik, sej kot vidi? takoj, ko si dal svoj avto gor sm ti dal komentar, da si za mene favorit, in glejga ?menta, pa ti je res uspel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. december, 2009 Prijavi Napisano 5. december, 2009 Sm biv zihr da kaka hondura zmaga Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2009 Sm biv zihr da kaka hondura zmaga js sm pa vedu, da Honda ziher nebo, ker pri A3M-u se zavedajo, da je ?e vsaka 3. predelana, sam je blo pa kr dost Mazdic prjavlenih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Peričnik Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Sm biv zihr da kaka hondura zmaga trolek kva pa ti voz? kokr vem si mazda? ne pa izdajalc haha Citiraj veter u laseh
Sishi Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 ?estitke ?e z moje strani me res zanima kako bo izpadlo. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Vrjetn bom kmav spet vozu 323 F (BA), ?e bo vse posre?, pa na LPG jasno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Na koncu preveri da ti ne bojo samo spimpal avtoradio z Veseljakom... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 6. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2009 Vrjetn bom kmav spet vozu 323 F (BA), ?e bo vse posre?, pa na LPG jasno! pol pa wellcome to 323 club Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Vrjetn bom kmav spet vozu 323 F (BA), ?e bo vse posre?, pa na LPG jasno! pa nebo? raje kake karavnake vzel Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.