YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2012 Prijavi Napisano 2. april, 2012 Ta je dobra ja, se ustavi? in natanka? oba rezervoarja Sam jim pa tuki na tem seznamu manjka cca. 20 lpg pump.. Misli? vse tri rezervoarje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 2. april, 2012 Prijavi Napisano 2. april, 2012 Aja ?e pa ?e benz v gostilni to?jo, pol zna pa petrol res propast Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Razmeroma dobro napisan LPG prispevek; http://www.avtomobilizem.com/reportaze/kr-...lin/10-05-2012/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 V?eraj sem menjal sve?ke in namesto NGK Iridium vgradil NGK LPG sve?ke, avto res SVETOVNO laufa. Se pravi vsi ki furate na LPG, priporo?am zadevo. Se pa sve?ke komaj neki dra?je kakor navadne, no ali pa samo majstr Pelko za tok dober gnar to zrihta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jernic Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 V?eraj sem menjal sve?ke in namesto NGK Iridium vgradil NGK LPG sve?ke, avto res SVETOVNO laufa. Se pravi vsi ki furate na LPG, priporo?am zadevo. Se pa sve?ke komaj neki dra?je kakor navadne, no ali pa samo majstr Pelko za tok dober gnar to zrihta! Tole pa tudi mene zanima ,mogo?e je zdravilo za moje te?ave.In kaj se ti zdi , da je sedaj bolje ? Motor bolje v?iga, mirneje te?e ..vle?e ..kaj ? Kje vidi? izbolj?anje.. ? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Z M A J Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 Direktno ne bom trdil, ker sem imel na preteklih sve?kah cca. 31000km prevo?enih, je pa razlika zdej ob zamenjavi OGROMNA, S prej?njimi dokler so bile ?e "sve?e" sem se sicer dost dobro vozil, je pa res da se mi je kmalu po tem ko sem znova usposobil LPG sistem (ob nakupu avta), se mi je kaj kmalu pri?gala lu?ka "check engine), no pa ?im smo jo izklopli, se je kmalu spet pri?gala. Zdele je sicer nismo resetirali, ampak mislim da ?e bi jo, se mi ne bi ve? pri?igala (treba pozkusit). Skratka ?e so sve?ke prav za LPG, slab?e skoraj gotovo ne bo kot s tistimi, ki so specializirane za benz a ne (po moji ZKP). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 Uporabna informacija, bom tut js upgrejdu v prihodnje, ker nisem sigurn kaj to?no je trenutno notr Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Bi vam toplo priporo?il vgradnjo "flash lube" sistema za vse ki ga ?e nimate in se vozite na LPG. Ravno v?eraj sem bil na obisku pri Pelku in ima na "operacijski mizi" eno 626 GF, predelano na LPG, ki mu je "skurilo" ventile. No dodatnega mazanja seveda ni imel. Stro?ek vgradnje te zadeve je zanemarljiv proti temu koliko potem stane ko se to zgodi in je potrebno zadevo sanirat. ?elim vam dobro, in ?immanj stro?kov, zato predlagam, da se obrnete na SIGAS, nam dobro znanega kolega Primo?a, ki je njihov dolgoletni monter in preverjeni obvlada? na LPG sistemih. P.S. - kako ?e gre; bolje preventiva kot kurativa, no vsaj cenej?a je v vsakem primeru, razen ?e ste totalni hazarderji in vas morebitna okvara rajca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 26. februar, 2013 Prijavi Napisano 26. februar, 2013 Plin je dober samo za ?ar. Citiraj
mr.hary Napisano 27. februar, 2013 Prijavi Napisano 27. februar, 2013 Plin je dober samo za ?ar. Za ?ar so najbolj?a drva ali oglje! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 Za ?ar so najbolj?a drva ali oglje! To je pravi ?ar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.