qul95 Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 mi mamo pa Mazdo 3 sport pa neznam dt dol pasa za otro?ki stou?k. kako to narest? je pa na zadnih levih sede?ih . Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Si poskusil z navodili ? Kak?en sistem stola ima? isofix ? No?em ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 mi mamo pa Mazdo 3 sport pa neznam dt dol pasa za otro?ki stou?k. kako to narest? je pa na zadnih levih sede?ih . kako to misli? da ga ne ore? dat dolll-bi podal kako info ve?!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qul95 Napisano 6. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2009 Si poskusil z navodili ? Kak?en sistem stola ima? isofix ?No?em ? Navodila so v italjan??ini, italjansk pa ne znam z no?om pa ne k nekak more it uriginal Citiraj
Gustav Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 Mo?akar, kar nekaj nas je tukaj, ki imamo izku?nje z otro?kimi sede?i, a ?e nam ne napi?e? kaj je problem, ti ne moremo pomagati. In defiitivno ni treba uporabit NO?A!!! Sedaj pa v miru zadihaj, napi? v ?em je te?ava in nekako bomo re?ili zadevo. Pomagalo bo tudi ?e napi?e? tip sede?a. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.