Deeyan Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Tudi meni se je za?elo podobno dogajat, sploh ker dva odbija?a delam ?e ve? kot pol leta, pa ?e kar nisem kon?al ker mi vedno nekaj serje vmes, ko kon?am odbija?a bom v kratkem verjetno prodal body kit, potem pa kako KJ-ZEM (2.3V6) ma?ino ubost, pa bo oznaka 323 po nem?kih standardih taprava!! Btw, ima kdo za za?etek kako 2.0V6 ma?ino in GT podvozje za 323f-ba za prodt? KJ-ZEM so ?e bolj redke kot KL-ZE Symon, sej kot si opazu je tut men za?el bolj na performance ?gat, ?e je pa pol ?e styling zravn pa tut n? ne ?kodi, ?e je v pravi meri Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ploki, na plin se spla?a predelovat 4-cylindra?e...z 6 je po moje ?e kr velika investicija. Sej mi imamo doma ?tedilnik za vozit, tako da ko je sila ali dalj?a pot pa? mazda po?iva Citiraj
Ploki Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ploki, na plin se spla?a predelovat 4-cylindra?e...z 6 je po moje ?e kr velika investicija. Sej mi imamo doma ?tedilnik za vozit, tako da ko je sila ali dalj?a pot pa? mazda po?iva mislim da je razlika ene 30% v ceni.. je pa razlika v porabi tud ponavadi tolik?na. Citiraj
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 (jaz sem pa mislil da je veliko dra?je...vsaj kolega na 350z je pri?lo veliko ve? kot nas ) Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Vi2 sta pa malo za?la ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
enej_46 Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 to ma tolko downforce-a da se zasidra pri 28 km/h! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Deeyan Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 ma nemor? to Mazdi delat no Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 to ma tolko downforce-a da se zasidra pri 28 km/h! ?e sam zarad te?e spojlerja ma? precej downforca Citiraj
Ploki Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 lol meni vsi ti beli z okraski zgledajo kot star trooperji iz starwars. Citiraj
qwerty Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Kok lohk folk sploh pomisli dat kej tajga gor, kaj ?ele dejansko pol to izvedit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Kok lohk folk sploh pomisli dat kej tajga gor, kaj ?ele dejansko pol to izvedit tud ror ni od muh Citiraj
Z M A J Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Stajling do jaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ej, tak ror imam namen v prihodnosti namontirat Citiraj
jures Napisano 29. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ej, tak ror imam namen v prihodnosti namontirat V wcju? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 ne ne, bo kar na istem mestu, kot ga ima ta Citiraj
Deeyan Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ej, tak ror imam namen v prihodnosti namontirat Ok, sam Xedos pa MX-3 je pa razlika Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 okej, sam da gre? pa lamborđinija kole rajsat, mor? bit pa ?e res mal "locko" Citiraj
qwerty Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 okej, sam da gre? pa lamborđinija kole rajsat, mor? bit pa ?e res mal "locko" boogi lambo ja... Citiraj If in doubt, flat out...
PATO Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Ror? Sej pa takega imam jaz na mazdi Morda je malenkost manj?i...ali pa tut ne.... Citiraj
Deeyan Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Mene pa ful spominja na Megana Kupeja od Kamni?kega Rockyja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Bwahahahahahahahahaha You made my day!Dobr, da nima ?e kk?nga spojlerja kje no Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.