tauko Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 http://www.barryboys.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=33901http://www.barryboys.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=28569 audi a-9 lol, evo, symon, neki zate.. http://www.barryboys.co.uk/photos18/f19f3f...dec0600a5f1.JPG Totalen ri?ast klump Citiraj
Symon Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 lol, evo, symon, neki zate.. http://www.barryboys.co.uk/photos18/f19f3f...dec0600a5f1.JPG Citiraj
Deeyan Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 ne zastopm folka, kok lohk gre kej tajga z avta nardit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
`ripper` Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Jah, ko enkrat avto prpele? do nekej meje, kjer se kon?a vse normalno, potem nastopi radikalno in v?asih paranormalno... Ker pa o?itno ni dost narest 1x en showcar ampak ga je treba vsako leto "izbolj?at" je ob?asno treba te meje prestopit. In potem nastanejo take bulaste zverine kokr je tale gor. Sej koncept izdelave ni napa?en. Tip je predelal vse, kar se je predelat dalo, sprednji konc se cel odpira, zadej je multimedijska soba v kateri je pozabil na gledalca/poslu?alca in njegov stol... Sam sem mo?en prista? stylinga ?e vedno, samo nekje so meje dobrega okusa, ki pa na ?alost davno prej prestopijo meje prakti?nosti Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
tauko Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 WTF, BG od tega ne more bit (BG=bol grav?) ma bi zastopu ?e bi ?li hondo kole lep?at,ne pa mazdico Citiraj
Gorjup13 Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 KHM zka ma tok folka kej ?ez honde za prpomnt? vrjetn je res da se je vse skp za?el s honda mi samo ?e pogledate zadeve zdj se honde pedenajo vedno manj in so an udaru ostale znamke seveda bolj ''presti?ne'' sploh VW ipd. Sj sam tko pra?am k mam lih hondo k na vn bl stock nep mogla bit (z izjemo vi?ine) pa nism redk je na honda forumu tut tema z ri?otami, in noute vrjel ve?ina ljudi tut tm prisega na stock oziroma JDM look ne pa na ogromne trickoute LP p.s. nism tok osebno uzel kokr se bere Citiraj
tauko Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 to mi je prvo na misel padl in tko al tko ma honda ?e bed repjutaj?n,ko da nisem jaz kriv temu,da je tako Citiraj
`ripper` Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Ja, honde se slab prizvok dr?i, ker dejansko tiste starej?e Civice so ve?inoma mlaj?i ljudje vozil in vozil tko, da se jih je vidlo (blokade, ro?ne, povrtani auspuhi...). Tud sam avto je zelo popularen in se velik plastike zanjga dobi, okusne in neokusne, mogo?e je tud zato velik blo prisotnih na tovrstnih debatah Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Deeyan Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Ja, honde se slab prizvok dr?i, ker dejansko tiste starej?e Civice so ve?inoma mlaj?i ljudje vozil in vozil tko, da se jih je vidlo (blokade, ro?ne, povrtani auspuhi...). Tud sam avto je zelo popularen in se velik plastike zanjga dobi, okusne in neokusne, mogo?e je tud zato velik blo prisotnih na tovrstnih debatah ravn zarad tega sm se izogibu nakupa Honde Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 ponesrec si narobe del odebelil, tega si misliu "in se velik plastikega zanjga dobi" nah, mal te hecam. js sm tut bil nor sj sm se zdej, sam da v drug ekstrem Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 js sm pa nor na oba ekstrema (ampak ne v tak ri?, kot je na zgornji sliki) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Renault-eva F1 za drugo leto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 in zakaj je ri?? Meni prav hudo zgleda Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 po en strani je huda (notranjost mi je full u?e?), po drugi strani je pa ri? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 kaj je pa to za ena re?? osnova 323F BA, spredi Mazda 6, zadi Mitsubishi Eclipse Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Sam teta tud ni slaba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Sam teta tud ni slaba. eh, ti avta itaq niti opazu nisi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Sam teta tud ni slaba. Kokr vidm ji iz gat neke kocine poganajo! Men avto grozno izgleda, pa ?e rumene barve nisem lih lubitelj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 poseg vsekakor ala jim vera, da se spravjo, samo izpade nesorazmerno, prevelike sprednje lu?i, pre?irok odbija?, ipd... barva... nja, ?e se ?e gre? extreme, se jih pejd do konca Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
tauko Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 vona bi vse drugo sam mazda no?e bit bljak Citiraj
Z M A J Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Od uzadi tistile oran?ni smernik, fuj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Od uzadi tistile oran?ni smernik, fuj! sam na Eclipse-u to zgledu ql Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Zadaj bi lahko kake mazdine lu?i uporabil ?e ?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Men pa spredi na Pugija Coupe 406 izgleda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.