PATO Napisano 15. november, 2011 Prijavi Napisano 15. november, 2011 Sej vem da ima vsak ?lovek svoj okus za stvari, samo to je pa...nwm...skoda avtov (za mene vsaj) Citiraj
Ploki Napisano 15. november, 2011 Prijavi Napisano 15. november, 2011 eh sej ve?... 100 pi?k 200 jo?k Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2011 Prijavi Napisano 15. november, 2011 Sej vem da ima vsak ?lovek svoj okus za stvari, samo to je pa...nwm...skoda avtov (za mene vsaj) zame tut Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Tole je en bosozoku meet, sicer nisem pogledal videa do konca, ker mi je bohpomagej, ampak na japonskem je en kup folka upicenga v to, symon bo vedu o cem govorim...Yep, ?udni so. ?e ve?ji hec mi je kako je to lahko legalno. To pe?ca ?isto pofavlira? (ode gle?enj), ?e ga povozi?. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 To je high speed sne?ni plug, plug ma spredi, ?e je kabrio ma direkt keson da notr sneh leti, avspuhe ma tok visok da voda (stoplen sneh) ne zamaka notr... sm se pa lihkar spomnu fore k so jo eni ferndi nardil: ponavad so ob le?e?ih polcajih ob strani table oz koli?ki, da un majster ve kdaj plug dvignt da ne potrga polcajev. No in valda so jih prestavl 2m naprej, in prpizdi plug in sam po?upa le?e?kote Citiraj
bleki Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 fenomenalna ideja ..morm to kle probat Citiraj
pristavc Napisano 11. januar, 2012 Prijavi Napisano 11. januar, 2012 Tole je pa ena velika morska ri?ota... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5068043&show=1 Citiraj
rendy Napisano 11. januar, 2012 Prijavi Napisano 11. januar, 2012 Tole je pa ena velika morska ri?ota... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5068043&show=1 bruh Citiraj
Deeyan Napisano 11. januar, 2012 Prijavi Napisano 11. januar, 2012 kolker so mi pragi pa zadn odbijac kolk tolk ok, je pa predn odbijac zgresen u nulo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
`ripper` Napisano 11. januar, 2012 Prijavi Napisano 11. januar, 2012 ok, grozn spredi, sam... previsok za tak kup plastike. ne ?tekam ljudi, k se grejo tako radikalne obdelave spravlat, okol koles pa za kure spat plac Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Boss Napisano 11. januar, 2012 Prijavi Napisano 11. januar, 2012 Sej no?em zafrkavat ampak bi rad neko logi?no razlago zakaj se gredo na ?tajrskem tolk radikalen ri?ota stayling - to je ?e tolk tipi?no, da se je ?e kar prijela besedna zveza "?tajerski styling" Ne vem ampak nimam ob?utka, da bi se drugod po Slo ?li tako ri?otat avte :ne vem: Citiraj
proton Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 dajte raje popat slike, dragu?e se ni? ne bo videlo, ko bo ?el avto dol ... Citiraj
uklopko Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 ok v ?em je pa ta razmi?ljal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 kateri je to delal se je kar namatral ker se je potrudil (sicer detajlov se ne vidi). avto je pa za Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 12. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Za pesek sjat je idealen, samo v kup peska zapelje?, pa ma? mivko za fugirat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Temu bi jaz moral dat zadnji odbija?, sam se bojim da bi ble 3 re?e premalo klik, no?e slike prlimat sem pa zdaj pri sebi omejil na 1 re?o... zgleda veliiikoo lep?e Citiraj
mazdaman Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Temu bi jaz moral dat zadnji odbija?, sam se bojim da bi ble 3 re?e premalo klik, no?e slike prlimat sem pa zdaj pri sebi omejil na 1 re?o... zgleda veliiikoo lep?e Ja daj mu na tri re?e, da ko bo spredaj sejal bo zadaj imel separacijo in bodo letele razli?ne frakcije na vsaki luknji. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Sm ugotovu da lohk dam 22 colske feltne na moj avto Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Sm ugotovu da lohk dam 22 colske feltne na moj avto in to kromane hudi?a.....fak kot da ne blo gume gor A pa je kdo opazil pink BMWja oz Hondo...ne vid se dobr? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Dost dobr se vidi, pinki Civic 5 generacije, coupe, verjetno klasi?ni US 1,5 model ne tak kot v prvih Hitrih in drznih. Citiraj
qwerty Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 in to kromane hudi?a.....fak kot da ne blo gume gor A pa je kdo opazil pink BMWja oz Hondo...ne vid se dobr? CIVIC je to jures Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Ko da? flame thrower kit na RX-7:?e bi bil avto dobro natunan bi sam od sebe metal ogenj ven pa ne bi za?gal pol riti. Citiraj
`ripper` Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Ahaha Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.