YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Zanimivo da se mi na vsake 3 mesece pri?ge oran?na lu?ka poleg ?rke E, potem brez kakega razloga ugasne. Ima idejo zakaj se mi to dogaja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 iVar spra?uje tehni?no vpra?anje o pri?gani lu?ki v avtu?? I must be dreamin'..... Citiraj Feel free....
Jest Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 hehe LOL brez razloga :ne vem: al sam benz natanka?? Saj vemo, da tanka? samo 1x na tri mesece Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2009 hehe LOL brez razloga :ne vem: al sam benz natanka?? Saj vemo, da tanka? samo 1x na tri mesece U bistvo ma? prov, ko grem s pumpe mi ne sveti ve?, qurba sem neumn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 U bistvo ma? prov, ko grem s pumpe mi ne sveti ve?, qurba sem neumn. mater stari kdaj ma? spet rojstn dan, da ti eno plinsko bombo prnesem za darilo... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2009 mater stari kdaj ma? spet rojstn dan, da ti eno plinsko bombo prnesem za darilo... Ni taprava, lahk pa mi 1X natanka?, pla?am pa js. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Zanimivo da se mi na vsake 3 mesece pri?ge oran?na lu?ka poleg ?rke E, potem brez kakega razloga ugasne.Ima idejo zakaj se mi to dogaja ? Jah Ego ti zraste vsake 3 mesece in na to te opozori tvoj Kitt! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 9. december, 2009 Prijavi Napisano 9. december, 2009 Eee, glede lu?k bi mel ?e jaz eno vpra?anje: 323fba ?e neki cajta (oz ni delal ko jo je mel ?e foter) ne dela gretje zadnje ?ipe, pa se spomnim fotra da je u?asih zbiju po knofu ko budalo pa je u?asih za?el delat. No mene uglavnem zanima ?e se na armaturki pojavi kaka lu?ka da je gretje zadnje ?ipe vklopljeno?? Ker se mi je danes nekaj zarosilo pa sm neki isto zbijo po knofu pa se mi je zazdel (oz je bil to samo neki fle?) da se je za trenutek pri?gala neka lu?ka na armaturki... Citiraj
BOBI Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Eee, glede lu?k bi mel ?e jaz eno vpra?anje: 323fba ?e neki cajta (oz ni delal ko jo je mel ?e foter) ne dela gretje zadnje ?ipe, pa se spomnim fotra da je u?asih zbiju po knofu ko budalo pa je u?asih za?el delat. No mene uglavnem zanima ?e se na armaturki pojavi kaka lu?ka da je gretje zadnje ?ipe vklopljeno?? Ker se mi je danes nekaj zarosilo pa sm neki isto zbijo po knofu pa se mi je zazdel (oz je bil to samo neki fle?) da se je za trenutek pri?gala neka lu?ka na armaturki... ma lucko ma Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Zanimivo da se mi na vsake 3 mesece pri?ge oran?na lu?ka poleg ?rke E, potem brez kakega razloga ugasne.Ima idejo zakaj se mi to dogaja ? daj se kak druga?e preseravat... tole ni na tvojem nivoju, razen ?e si ga spustil (nivo namre?) :D Citiraj LP KAALman
Turbo Lumpi Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Bumbar en, lahk bi pogledu v priro?nik pa bi vidu da je lu?ka za gretje... hvala BOBI Citiraj
Deeyan Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Bumbar en, lahk bi pogledu v priro?nik pa bi vidu da je lu?ka za gretje... hvala BOBI je lu?ka ja, C-jka ma itak isto zdej me pa zanima, ?e se pr?ge lu?ka ko je benz na konc, al nima lu?ke? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
lesko Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Zanimivo da se mi na vsake 3 mesece pri?ge oran?na lu?ka poleg ?rke E, potem brez kakega razloga ugasne.Ima idejo zakaj se mi to dogaja ? ?rn humor Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.