bolle Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 zakaj ima m6 dva para haklov za tovor. Ta pri zadnjih sede?ih mi je jasn, kaj pa tisti k se nahaja za prvim sede?em oz kam se fixira polica z mre?o Citiraj
molek Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 zakaj ima m6 dva para haklov za tovor. Ta pri zadnjih sede?ih mi je jasn, kaj pa tisti k se nahaja za prvim sede?em oz kam se fixira polica z mre?o Na zlo?ene zadnje sede?e se pritrdi nosilec z mre?o v na hrbtno stransede?ev privita vodila. Citiraj
Jest Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 zakaj ima m6 dva para haklov za tovor. Ta pri zadnjih sede?ih mi je jasn, kaj pa tisti k se nahaja za prvim sede?em oz kam se fixira polica z mre?o Kot je ze napisano, se tja pritrdi mreza, takrat, ko imas sedeze zlozene... in so na hrbtni strani sedezev lukjne, kakor se pritdi precka z mrezo ... Nisem nasel druge, slike, zato sem na eno kar dorisal, kako pride ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bolle Napisano 11. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2009 Kot je ze napisano, se tja pritrdi mreza, takrat, ko imas sedeze zlozene... in so na hrbtni strani sedezev lukjne, kakor se pritdi precka z mrezo ... Nisem nasel druge, slike, zato sem na eno kar dorisal, kako pride ... evo zdej mi je jasno Citiraj
jures Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 ni to to fantje - tam se sidra otro?ke stol?ke s tako imenovanim Isofix Sidrom (to je osnovni namen, mislim da celo pi?e poleg, vsaj v CX7 pi?e - TOP TETHER) http://www.car-safety.org/latch.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 ni to to fantje - tam se sidra otro?ke stol?ke s tako imenovanim Isofix Sidrom (to je osnovni namen, mislim da celo pi?e poleg, vsaj v CX7 pi?e - TOP TETHER) http://www.car-safety.org/latch.html On je pomoje mislil luknje na stropu ... kamor se zatakne mreza ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 On je pomoje mislil luknje na stropu ... kamor se zatakne mreza ... Nihce ni omenjal strop.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Nihce ni omenjal strop.... Omenjeni pa so bili hakelci za tovor... pri zadnjih sedezih... in pri prednjih sedezih ... Tu pa so samo na stropu luknje za pritrditev mreze Sicer naj pa avtor teme (bolle) sam pove, kaj je mislil Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bolle Napisano 16. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2009 Omenjeni pa so bili hakelci za tovor... pri zadnjih sedezih... in pri prednjih sedezih ... Tu pa so samo na stropu luknje za pritrditev mreze Sicer naj pa avtor teme (bolle) sam pove, kaj je mislil ja ja hakle za mre?oma tale m6 je res carski auto Citiraj
bolle Napisano 16. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2009 ja ja hakle za mre?oma tale m6 je res carski auto aja a je hakl al hakel al hakelc Citiraj
Alex Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 aja a je hakl al hakel al hakelc ne ?ekam tega. :ne vem: Citiraj
jures Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 ne ?ekam tega. :ne vem: kao slovensko....verjetno je mislil pritrdilec ali kaj podobnega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.