krco22 Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 Lep pozdrav vem da imate mnogo izkusen zato upam da mi lahko pomagate z kaksnim nasvetom! Imam problem z levo prednjo lucjo na mazdi 6 letnik 2004 ima xsenon in sicer se mi premika! Desna ce pritisnem nanjo je primiru leva pa se podaja zanimam me kaj bi lahko to bilo? In sicer podaja se spodaj pri odbijacu ne navrhu pri havbi! Je mozno luci dat ven in pogledat ce je kaj odlomleno kaksen nosilec ali kaj podobno :ne vem: Ker se tut pozna na mestu da se ksenon trese ker luc vibrira v prostem teku avtomobila! Se pred kratkem mi je tut ta ksenon nagajal mi je kr utripu in crkval zdej se je pa umiru in ne crkuje vec :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 ?e se ti premika navzdol, potem mo?no, da je zlomljen spodnji nosilec... odstrani? za??ito odbija?a, pa vidi?... aha... e... vpra?anje: a se ti premika cela lu? z ohi?jem, ?e pritisne? nanjo ? ?e ja, potem je lahko zgoraj napisano vzrok, v nasprotnem primeru pa bo treba malo bolj natan?no pogledati! Citiraj LP KAALman
krco22 Napisano 13. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2009 ?e se ti premika navzdol, potem mo?no, da je zlomljen spodnji nosilec... odstrani? za??ito odbija?a, pa vidi?... aha... e... vpra?anje: a se ti premika cela lu? z ohi?jem, ?e pritisne? nanjo ? ?e ja, potem je lahko zgoraj napisano vzrok, v nasprotnem primeru pa bo treba malo bolj natan?no pogledati! Zascito odbijaca ???? :ne vem: Mal bol natancno prosim ker mi ni jasn kaj si stem mislil ali kje se to nahaja a cel odbijac? Kake slikce bi bile zelo zazeljene Ja cela luc se premika razen seveda navrhu pri havbi kjer izgleda da je dobro pritrjena! A ce je to zlomljeno pa ce kupim novo luc a je treba kej posebi paziti ker imam ksenon?Gledal sem naprimer nekaj taksnega http://www.silux.si/spletna-trgovina-silux...nji-aromet.html Se nekaj! Luci pa baje ne morem kar tako vzet ven ker baje je potrebno neki program dol pobrat ali kako je s tem :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 13. december, 2009 Prijavi Napisano 13. december, 2009 ok.. z za??ito odbija?a sem mislil sprednji odbija?... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.