jures Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 kaj si nor, celo armaturko mor? razdret, da lohk tist mejhn kos zamenja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Mi je v?e?,ker gre vse tako hitro dol.Par minutk in je armaturka zunaj. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Hehe, neki podobnega sem pa jaz ?e delal, sicer je blo na Hyundaiu od kolega (coupe l.05) sva pa premetala vso notranjost iz totalke v drugo ?koljko katera je bila zgorena... no je pa ?e v delu projekt Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 O jebemti, to pa je biznis! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 O jebemti, to pa je biznis! celo ?e da? delat na poobla??encu Citiraj LP KAALman
JernejL Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Nenavadna armaturka.. moj desni predal je malenkost druga?en - ?e me spomin ne vara sega namre? skozi do roba armaturke, zgleda je to zopet kak?na razlika z ZDA modelom? Citiraj
aleksander Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 O krajst, tole je pa totalno razsulo. Po moje jima na koncu ostale kak?nih par kil vijakov vi?ka Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.