Kot je rekel ce so si te izbral za tarco, bodo vlomil. Zato velja nepisano pravilo - bolj kot varujes, opozarjas, bolj pravis da varujes vrednosti in si bolj zanimiv....
Enako z avtom, kolesom, motorjem, ce so si izbral tvojega ga bodo...ne glede na alarm, ketne ..
V bistvu sploh ne gre za to,da ti nebi morali vlomiti. Kdor ti bo hotel vlomiti,ti tudi bo...ti psa fenta,zlomi šipo na oknu itd...tu ni dvoma.
Gre za to,da se potencialne tatove odvrne...raje izberejo lažjo tarčo.
Ker,če ne nebi pri vhodnih vratih dal obsvetlobo in nadsvetlobo...slomi šipo,in je not.
Gre za to,da če ti vlomi,da ti naredi čim manj škode,in,da je zmeraj zanesljivo zaklenjeno,ker pol je zavarovalnica dolžna povrniti škodo.
Tako,ko pa je tašča zmeraj puščala vhodna vrata odklenjena...sama pa v dnevni sobi na kavču zadremala...in "vstopi kdor hoče"...zavarovalnico pa ne zanima,ker ni sledov vloma.
Tako je doma pes čuvaj,kamere,ki vse posnamejo,in najmanj steklo bo moral razbiti,če hoče priti v bajto.
Kot rečeno-preprečiti se tega.ne da,lahko pa otežiš in odvračaš...tudi opozorilna tabla "pomaga".
Šobe še imaš ter v kakšnem stanju ? Ali so enake kot na cd185 (kolikor sem jaz gledal so) ? Moja še vedno laufa, vendar pri očetu, počasi bo 400kkm, šobe bodo počasi za zamenjati... Javi na zs. Lp
Popravek: vidim da imaš posebej oglas za to, javi mi prosim, sigurno veš bolje kot jaz, če pašejo.
Hehe tocno tako. Ponavadi so balkonska vrata in okna klasicna PVC. Vlomilec s pajserom pride notri v dveh minutah. Vrjamem pa da je skritikrt tudi na to pomislil
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.