Alex Napisano 18. december, 2009 Prijavi Napisano 18. december, 2009 Ali bodo naslednje leto ?e "popravljali" novo 6-ko? http://www.reedmantollmazda.com/2010-mazda-6.htm Citiraj
Boss Napisano 18. december, 2009 Prijavi Napisano 18. december, 2009 Klele neki ne ?tima... una na film?ku je ?ist enaka trenutno aktualni :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 Ja na obeh slikcah, mislim da je spremenjena (predvsem uzadej), medtem ko na film?ku ne vidm neke novitete! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 a ni to ameri?ka verzija Mazde 6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 ?e mene kdo vpra?a je to ?ist navadna trenutna mazda 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deluxe Napisano 2. januar, 2010 Prijavi Napisano 2. januar, 2010 ?e mene kdo vpra?a je to ?ist navadna trenutna mazda 6. po moje je mi?ljena tale in tale je po moje USA verzija. Je pa huuda...mogo?e je pa le V6 verzija, pa jih pri nas ?e nismo vidli... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. januar, 2010 Prijavi Napisano 2. januar, 2010 Ima kdo kak?ne cene koliko $$$ to pride v USA? Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2010 Prijavi Napisano 2. januar, 2010 js tut mislim, da je to US verzija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 3. januar, 2010 Prijavi Napisano 3. januar, 2010 Ima kdo kak?ne cene koliko $$$ to pride v USA? Tukaj je nekaj cen http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda6/ ?e grem prera?unat v evre je to od 13-20k? poceni za popizdit Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2010 Prijavi Napisano 3. januar, 2010 Tukaj je nekaj cen http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda6/ ?e grem prera?unat v evre je to od 13-20k? poceni za popizdit je pa zato verjetn uvoz drag Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 Tukaj je nekaj cen http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda6/ ?e grem prera?unat v evre je to od 13-20k? poceni za popizdit $26,177 = 18.150? !!!!!!!!!!!!! Estimated Market Price za 3.7L V6, 24 valves, 272 hp @ 6250 rpm6 speed automatic transmission17 mpg city / 25 mpg hwy S Grand Touring (GTA!!!!!!!!!!!!!!!!!) Prasci! Ne vem ce je drazje z uvozom....racunaj kaj nudi - 3.7L /V6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 $26,177 = 18.150? !!!!!!!!!!!!! Estimated Market Price za 3.7L V6, 24 valves, 272 hp @ 6250 rpm6 speed automatic transmission17 mpg city / 25 mpg hwy S Grand Touring (GTA!!!!!!!!!!!!!!!!!) Prasci! Ne vem ce je drazje z uvozom....racunaj kaj nudi - 3.7L /V6 ravn to zdej gledam kok pa da so ?li kr na 3.7 motor moti me edino 6 speed automatic transmission Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ravn to zdej gledam kok pa da so ?li kr na 3.7 motor moti me edino 6 speed automatic transmission Zakaj pa te to moti, probaj 1X avtomatika, se ne bo? ve? lo?il od njega, to te zasvoji tako kot xenon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ?e bo kdaj ?e denar(o.p. zapufal smo se za bajto) bi se spustu v takle uvoz.... Ampak servis? Bi blo treba ajvarja na Florido na ?olanje poslat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ?e bo kdaj ?e denar(o.p. zapufal smo se za bajto) bi se spustu v takle uvoz.... Ampak servis? Bi blo treba ajvarja na Florido na ?olanje poslat Ajvar, verjetno ?e itaq gre na FL, vasj ?e vedno upa da bo cajt. Bo ?el ?e 1X va Daytono na 200 Milj Daytone in seveda na BikeWeek 2010. Pa seveda babe jagat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Zakaj pa te to moti, probaj 1X avtomatika, se ne bo? ve? lo?il od njega, to te zasvoji tako kot xenon. zato, ker je avtomatik dolgo?asn, nima? kej za delat drugo je pa to, da avtomatika sploh nemor? naturirat (sicer so to verjetn zdej ?e izbolj?al s kakimi gumbi sport, super sport...) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 zato, ker je avtomatik dolgo?asn, nima? kej za delat drugo je pa to, da avtomatika sploh nemor? naturirat (sicer so to verjetn zdej ?e izbolj?al s kakimi gumbi sport, super sport...) Majstr hudo bejbiko zravn, pa ti je takoj vseen da ni treba ?altat, druga? pa se vsed v en avtomatik pa ga pohod, pa bo? vidu kaj se da in kaj ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Majstr hudo bejbiko zravn, pa ti je takoj vseen da ni treba ?altat, druga? pa se vsed v en avtomatik pa ga pohod, pa bo? vidu kaj se da in kaj ne. a, ?e je pa bejbika zravn pol pa pa?e avtomatik ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
atenza Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Za face lifting mislim, da je ?e prezgodaj. Tako M6 se da dobit le za USA tr?i??e, spremenjeni so ?arometi in svetilke. Nekaj povdarka je tudi na obliki odbija?ev vgradnji meglenk. V notranji opremi pa ni bistvenih ne tehni?nih , ne viuelnih sprememb. Citiraj
Gustav Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 ?e to uvozi?, bo? ugotovil neverjetno sodelovanje dr?ave in uradnega uvoznika. Vsi ti bodo metali polena pod noge, garacije verjetno sploh ne bo, dr?ava bo hotela enormne zneske in po mo?nosti ?e kake prilagoditve zaradi emisij (sploh k pri nas tako veliko profitiramo tisti z euro4 motrorji, beri DPF), pa sam prevoz.... skratka ne spla?a se. ?ist enostavno. ?e bi vsi tko dobr sodelovali na kakem drugem podro?ju, bi se kregal za jurja minimalca in ne za 600? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 a, ?e je pa bejbika zravn pol pa pa?e avtomatik ja Ne vem no, po moje se jim T profil ro?ke zatakne na poti nazaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Zakaj pa te to moti, probaj 1X avtomatika, se ne bo? ve? lo?il od njega exactly... samo ?e DSG je bolj?e Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 ?al ne morem iz svoje ko?e avtomatik je sovra?nik ugodne porabe in dobrih pospe?kov Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 ?al ne morem iz svoje ko?e avtomatik je sovra?nik ugodne porabe in dobrih pospe?kov Se ne bom strinjal, ke smo predlani imeli toyoto higlander 3.5V6 avtomatik in je kurila vse 4 gume, poraba pa cca 9,5-10 litrov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.