Skoči na vsebino

Spojler Mx-3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 58
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

wow :blink::blink::blink:

tole sam za trud dobis 11 oceno....res mi je vsec barvna kombinacija rdeco/bela (se posebej bele feltne)...res zgleda hudo

edin mi niso vsec tiste bele crte na zadnjih luceh.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Predelava je dobra, obilna in v?e?na, sicer meni ne sede najbolj, ampak pohvale za delo in vlo?ek :)

lep avto kot celota!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Ti ma? pa voljo :o ...Vsaka ?ast za trud in vlo?en ?as ;) . Zame je to sicer ?e prehudo, ampak tisti, ki se ukvarjajo s stylingom pa bi ti dal ?isto desetko.

P.S Sem dobil par idej <_< ...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Hvala...hvala ce mi pa das desetko si pa ze prav poznavalec ce bos kej rabu mi povej....Sej ni se do konca zrihtana ampak pocasi bo...trenutn je problem muzka ker tale styling me je kostal lepo lepo.... :o

Napisano

muzika ni problem ,se da zelo dobro nareti, samo $$ mora? imeti.S poliestrom ide narediti vse ?ivo. :D

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

Napisano

Ja sej je res...pa bo treba en mesc potrpet pa nabavit x-bass-a, pa steg pa bo....ve kdo za kacga x-bass-a al kej drucga???

Napisano

ce bos kej rabu mi povej....Sej ni se do konca zrihtana ampak pocasi bo...

Mogo?e bi rabil zadnji spojler...prej?njega sem uni?u :( . Se bomo kaj zmenil...aja pa spoznat se mormo!

Napisano

Ja ni panike ti sam povej pa ti bomo kej nardil...sej ni problem sej vec nas je bols bo...sej vsi vemo da je mazda MAZDA :D

Ja to pa spoznat se mormo od kje pa si

Napisano

dobil si 10-ko.Dobro ima? to porihtano.

Bo? glasoval ?e za moj avto, ker mi manjkajo ?e samo 3 glasi, da bom na lestvici.

Lp

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

Napisano

Ja to pa spoznat se mormo od kje pa si

Jaz sem iz LJ (pi?e v profilu). Od kje si pa ti :ne vem: ?

A gre? jutri na drag v SG?

Napisano

Ni panike takoj sam nevem zakaj en k.... pise onemogoceno??? :unsure:

Baje mora? imet vsaj 100 objav :( .

Napisano

Hotu sm it sam cakam se na ene papirje za avto pa da nahitr skocim na homologacijo, hotu sm pa it...j... ga racunam da bo na cesti za 2 tedna al pa prej cimprej to bols...100 objav morm jih met je torstorm glasoval zame pa morm vrnt uslugo...jst iz dobove pri brezicah oz. v blizini krskega ce ves..od kod iz ljubljane ker jst sem sluzbeno v lublani cca. 2x na tedn

Napisano

Hotu sm it sam cakam se na ene papirje za avto pa da nahitr skocim na homologacijo, hotu sm pa it...j... ga racunam da bo na cesti za 2 tedna al pa prej cimprej to bols...100 objav morm jih met je torstorm glasoval zame pa morm vrnt uslugo...jst iz dobove pri brezicah oz. v blizini krskega ce ves..od kod iz ljubljane ker jst sem sluzbeno v lublani cca. 2x na tedn

?i?ka - koseze.

P.S:Kam je zginu avantar :ne vem: ?

Napisano

Ne vem neki zaj..... glih zdejle iscem novo sliko kter letnik pa mas mazdo 323f???Ce bos rabu kej iz poliestra povej...

Napisano

Ne vem neki zaj..... glih zdejle iscem novo sliko kter letnik pa mas mazdo 323f???Ce bos rabu kej iz poliestra povej...

l.90. No ?e bom kej rabil bom povedal...

Napisano

lepo lepo dej mi povej ce ves za koga v lublani da se ukvarja z instalacijo NOS pa kolk bi bla cena vem za eno sam ce tip 100.000 kar je prevec, morm mal pojacat zadevo

Napisano

lepo lepo dej mi povej ce ves za koga v lublani da se ukvarja z instalacijo NOS pa kolk bi bla cena vem za eno sam ce tip 100.000 kar je prevec, morm mal pojacat zadevo

Joj, jaz se s tako hudimi predelavami ne ukvarjam :( . ?al ne vem.

Jutri na dragu bi dobil prave informacije. Bomo vpra?al.

Drga? pa kr nared nov topic na to temo. Ti bodo na?i fantje kej ve? svetoval ;) .

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Zdravo malce sm nov tukaj.Ce kdo rabi kaksen spojler, pragove ali pa odbija

e za mx3 naj pove nabavim vse za mx3....

Mislil sem pribli?no take spojlerje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.