jaro Napisano 12. avgust, 2005 Prijavi Napisano 12. avgust, 2005 MX3 EVO, lepo si se potrudil, vendar dale? prehudo za moj okus......rice.press Va?no, da si ti zadovoljen Citiraj
MX3 EVO Napisano 21. avgust, 2005 Prijavi Napisano 21. avgust, 2005 Hvala.Sej je dobr sam zdej razmisljam o nakupu xedos 9 ali pa da napravim iz te bodykit, mal sm v dilemi ve kdo kaj naj nardim vsakem primeru neki bo Citiraj
Sorti Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 Mene pa zanima kje bi lahko dobil (kupil) podalj?ek sprednjega odbija?a za MX-3?? Oz. ustnice od sprednjega odbija?a!??? Prosim ?e kdo ve naj pove?? Mogo?e lahk MX3 EVO kaj zrihta??? Citiraj
mazda_mx Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Napisano 25. oktober, 2006 Mene pa zanima kje bi lahko dobil (kupil) podalj?ek sprednjega odbija?a za MX-3?? Oz. ustnice od sprednjega odbija?a!??? Prosim ?e kdo ve naj pove?? Mogo?e lahk MX3 EVO kaj zrihta??? Na servisu. Sestavljen je iz leve in desne polovice. Nazadnje je bila vsaka polovica 60.000 SIT. Citiraj
zemir Napisano 25. oktober, 2006 Prijavi Napisano 25. oktober, 2006 Mene pa zanima kje bi lahko dobil (kupil) podalj?ek sprednjega odbija?a za MX-3?? Oz. ustnice od sprednjega odbija?a!??? Prosim ?e kdo ve naj pove?? Mogo?e lahk MX3 EVO kaj zrihta??? Mislim da mx3 evo-ta ni ve? tok gor in da ne bo videl ta post.Najbolj da mu po?lje? ZS. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sorti Napisano 26. oktober, 2006 Prijavi Napisano 26. oktober, 2006 Na servisu. Sestavljen je iz leve in desne polovice. Nazadnje je bila vsaka polovica 60.000 SIT. To se pravi da je cel kompleten kos tega malega podalj?ka 120k ???UUUU; to je pa drag ko pes!! Upam, da mislimo pravega - spodaj na sliki je? Citiraj
mazda_mx Napisano 26. oktober, 2006 Prijavi Napisano 26. oktober, 2006 Obstaja samo eden original MX-3 V6 sprednji spojler. Citiraj
matej mx3 Napisano 26. oktober, 2006 Prijavi Napisano 26. oktober, 2006 MX-3 EVO, kaj lahko zrihta? originalnni zadnji spojler? Tega tukaj na sliki Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
MX3 EVO Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 rade volje sam nimam ve?... te?k ga je dobit...vse drugo se da Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.