eye Napisano 3. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Symon: ja znajo napsiherat taki filmcki in te prime pa gres do Izlak pa nazaj Citiraj
Symon Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Symon: ja znajo napsiherat taki filmcki in te prime pa gres do Izlak pa nazaj A nekaj tak?nega? Sem slu?ajno najdu na netu, pomoje je tole ?ez Negastrn preko ?rnega grabna, Trojane, Izlake, pa nazaj. Citiraj
suicidal Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 Http/1.1 Service Unavailable Press F5 (Cmd+R on Mac) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
eye Napisano 9. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2010 suicidal tnx symon skoda k je konc posnetka .. pol k se dol spustis je boljsa cesta .. tm je vedno en hondas me dol nametavu hahaha je pa res da me je strah tistga konca ceste (ce nism zgubil orientacije glede lokacije ) Citiraj
Symon Napisano 9. maj, 2010 Prijavi Napisano 9. maj, 2010 symon skoda k je konc posnetka .. pol k se dol spustis je boljsa cesta .. tm je vedno en hondas me dol nametavu hahaha je pa res da me je strah tistga konca ceste (ce nism zgubil orientacije glede lokacije ) Ja naprej je fajn cesta ?e jo pozna?. Ker je kar dosti poflikana pa ve?ji del dneva v senci. Je pa baje slu?ajno takrat za?elo rositi pa je tip pospravil kamero in vozil ?e po?asneje in ?e previdnej?e. PS: Kak?na Honda? Na tistih koncih ob?asno kraljuje tudi ena Impreza zadnje ?ase. Prej modra, zdaj ?rna. Citiraj
eye Napisano 10. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2010 bingec svetlo modro zelen barve ... lustna zadevca .. glede ceste je pa tist konce res zelo nevarn ... in ravno zato mi je "zakon" Citiraj
eye Napisano 27. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. julij, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qPpWU3sOoV4 Citiraj
Deeyan Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qPpWU3sOoV4 to mi deli Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qPpWU3sOoV4 A je treba napisati katera znamka je v glavni vlogi na posnetkih oziroma kaj imajo Japonci najraje, ko se ho?ejo peljati oreng hitro? Sicer pa v google vpi?ite "wangan". Citiraj
Deeyan Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 A je treba napisati katera znamka je v glavni vlogi na posnetkih oziroma kaj imajo Japonci najraje, ko se ho?ejo peljati oreng hitro? Sicer pa v google vpi?ite "wangan". Nissan itaq Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
eye Napisano 9. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2011 jebe? benz pa plin pa nafto itd http://www.youtube.com/watch?v=5RCM1eE0crA Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 tole more bit pa noro cool, spominja na moje nore ?ase (2 x na triglavu s kolesom ) Sam se pa gnetejo skupi da so sami sem najve?ja nevarnost Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Amaterji. TOLE si poglejte. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Amaterji. TOLE si poglejte. un pes je zmaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Amaterji. TOLE si poglejte. BUDALE Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Kva bi ga lohka cuco zjebal... dobr pi?jo... Citiraj
eye Napisano 14. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2011 cool, spominja na moje nore ?ase (2 x na triglavu s kolesom ) Sam se pa gnetejo skupi da so sami sem najve?ja nevarnost vsaka ?ast 2x na triglavu s kkolesom Amaterji. TOLE si poglejte. res so adrenalinci pa kere "đampe" nooo ne mor??? :DDDD Citiraj
eye Napisano 2. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2011 tuki bi ?e loj z ?iv?nga fasu Citiraj
Deeyan Napisano 2. april, 2011 Prijavi Napisano 2. april, 2011 tuki bi ?e loj z ?iv?nga fasu tole ja kje se da to ubavit? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
eye Napisano 2. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2011 to?n tko http://www.buggy-rollin.com/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.