Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2004 Prijavi Napisano 11. februar, 2004 Zanima me kolk je kej voznih MX-3 in MX-6 v sloveniji? MX-3 je baje samo 12 , kar se mi zdi mau mal Citiraj
Tič Napisano 11. februar, 2004 Prijavi Napisano 11. februar, 2004 Moram vam zaupat zalostno novico... moja je bla preizkuseno se nerazbita!!! do nedavnega (29.12.) ko mi je nek pedr uzeu prednost!!! Po gobe je sel odbijac, luc, smerkaz, meglenka, pa levi blatnik. No pa hauba en mal. Bla je le malenkost, sam avto NIKOL vec ne bo isti! Verjetn je tak bla edina se ne zbita mx-3 v sloveniji. Ko sm jo kupu pred dvemi leti je mela gor REALNIH 50k km, ker jo je mel tip(prvi lastnik) sam za nedelje. Sicer je pa '92 letnik. pa smo sli barvo merit, pa obrabljenost diskov(ne ploscic) pa je pokazalo da je vse nasteto res. Zdej mam pa ze skor dva mesca zbito v garazi. Se cakam dele in vse Kolk jih pa je? Nimam pojma ej. Sam FUL mal jih je v solidnem stanju, kaj sele v dobrem. Je pa res nor avto, ker se pelje ko metek (ceprav z 1.6 sohc motorjem) ajd Citiraj ---------------------------------------
KAALman Napisano 12. februar, 2004 Prijavi Napisano 12. februar, 2004 tolk bolj moramo vsak svojo pazit rariteta... sicer ma vse svoojo visoko ceno... ampak.... ?e je pa mazda ! Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 12. februar, 2004 Prijavi Napisano 12. februar, 2004 na obali vem za ziher da jih je: moja, se ena rdeca iz izole, ena V6 v ankaranu in se ena rdeca v KP, prodaja pa se ?e ena crna v portoro?u za 700k SIT CE registracija, pa se za eno vem, tudi crne barve GO registracija. Se ena je od vseveda. Z moje strani torej vem za 7 mx-3. Predajam stafeto, pristejte svojo pa se za kasno ce veste Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Tič Napisano 12. februar, 2004 Prijavi Napisano 12. februar, 2004 Nekje v glavi imam cifro od 30 do 35... pa se to se mi zdi malo. Ne vem zakaj. Sej jih je kar nekaj. Pred nekaj meseci sem jih jaz v mojem okolisu nastel 4 kot za hec. Tak da podatek okol 30 bi bil bolj realen. Pustmo v kakem stanju so ampak... tam nekje. Mislim da je vseved to enkrat reku, ze en cajt nazaj. Ne pa me zej za besedo drzat. Citiraj ---------------------------------------
Astral Napisano 13. februar, 2004 Prijavi Napisano 13. februar, 2004 MX-6 - 2.5i - 13 MX-6 - 2.0i - 3 Vsi od 91 letnika naprej. To so podatki iz leta 2002, zdaj je verjetno ?e kak?na manj. Lp Citiraj www.FoliaTec.si
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2004 mazda mx-3 Tvojih sedem vi?am za moje tri tko da jih je 10! Citiraj
KAALman Napisano 15. februar, 2004 Prijavi Napisano 15. februar, 2004 tule okrog murske vem jaz za 5 kom MX-3 vklju?no z mojo.. Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 17. februar, 2004 Prijavi Napisano 17. februar, 2004 mazda mx-3 Tvojih sedem vi?am za moje tri tko da jih je 10! LOL To pomeni da jih je min 15, dobrooooooo....gremo naprej, se kaksna? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Tič Napisano 17. februar, 2004 Prijavi Napisano 17. februar, 2004 V celju ene dve, velenje najmanj ena (dve bele crte cez), potem maribor ene 3 (dve so crne), konjice dve (no ena je iz stranic) --> znaci.... najmanj 7-8 v CE, SL.K, VE, MB Evo! Citiraj ---------------------------------------
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2004 ?e je to vse ! Jih je ok. 23! MX-3 in ok. 16! MX-6 Kaj ?e bi jih kar lepo spravl za ?ase ko bodo ?e oldtaimerji. Citiraj
Astral Napisano 17. februar, 2004 Prijavi Napisano 17. februar, 2004 Lahko pa na Mobisuxu vpra?a? Tejko-ta pod privat, bi ti znal to?no povedati... Lp Citiraj www.FoliaTec.si
mazda-mx3 Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 V celju ene dve, velenje najmanj ena (dve bele crte cez), potem maribor ene 3 (dve so crne), konjice dve (no ena je iz stranic) --> znaci.... najmanj 7-8 v CE, SL.K, VE, MB Evo! eno celjske registracije in crne barve z bbs litkami sem ze jaz stel...ker se prodaja v portorozu...si jo stel tudi ti? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Tič Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 ce vas tolk tocn zanima povejte, pa vam (ne dam roke v ogenj) mislim da brez problema zvem... kak dan, dva pocakite Citiraj ---------------------------------------
mazda-mx3 Napisano 19. februar, 2004 Prijavi Napisano 19. februar, 2004 ce vas tolk tocn zanima povejte, pa vam (ne dam roke v ogenj) mislim da brez problema zvem... kak dan, dva pocakite no pa dej, poskusi zvedet kolko jih je v slo...... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Guest mimixtz Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Napisano 2. januar, 2005 Jih je ok. 23! MX-3saj 24. Sicer ji ?e malo celim rane zaradi grobega ravnanja prej?njih lastnikov (motorja se razen iz izpuha in filtra sploh ne sli?i, ravno to je to, kar me je prevzelo). Samo ?e eno lu? nekako po?timat, en profil, plastike pri zad. zvo?nikih in ?e me bo ?e dr?alo na pomlad li?arija in je brez napak. http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998 Citiraj
KAALman Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Napisano 2. januar, 2005 lep avto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iiii... jaz sem najprej hotel ?rno meti btw.. si ?e registriran na forumu ? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Napisano 2. januar, 2005 Koncno se nam je spet oglasil nekdo, ki ve aj je to V6.Zelo si dobrodosel,da se registriras na forumu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Napisano 2. januar, 2005 jaz nimam pa tudi vem kaj je V6, sem se pa ?e peljal tudi z V12. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mimixtz Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Napisano 2. januar, 2005 Hja, tale V6 me je danes ko?tal radarja. Kok bo, bo povedal sodnik. Ampak, bo ?e kako. Va?no, da V6 brunda. Kaalman, ko bom imel ve? ?asa, te kontaktiram oz. vpra?am par stvari. Citiraj
darci Napisano 25. april, 2005 Prijavi Napisano 25. april, 2005 Jaz mam tut eno mx-3, crno z lj registracijo! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. april, 2005 Prijavi Napisano 25. april, 2005 Kater konc ljubljane in ja V6 ? Pa vsekakor dobrodo?el. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
darci Napisano 26. april, 2005 Prijavi Napisano 26. april, 2005 Si hotu re?t DOBRODO?LA ne dobrodo?el? Sem iz ?i?ke. Citiraj
darci Napisano 26. april, 2005 Prijavi Napisano 26. april, 2005 Je letnik 92, 1,8 in ja je V6. Sem popolnoma o?arana nad njo, sam mal ima velko porabo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. april, 2005 Prijavi Napisano 26. april, 2005 V6 se je treba nau?it vozit, pol tud poraba pade(ni ga treba spravljat-silit nad 3000 rpm,razen s 5. prestavo)Je pa tud res da ima MX3 drugo prestavno razmerje kot xedos(xedos 2.0 V6 ima pri 6000 rpm 217 km/h) Se pa pozna poraba za vsako malenkost-napako, ki se pojavi na motorju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.