Deeyan Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 model res obvlada Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Sm glede ?e en ?as nazaj ta film in tipo res obvlada Svaka mu ?ast Sam tud tapravi avto ma=) Subaru impreza wrx sti Tud konji?u ima zlu dosti Citiraj ZOOM-ZOOM
eye Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 nebi se branu takega znannja - kontroliranja avtomobila ... kok bi si dal duska Citiraj
Z M A J Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Unle del je zanimiv, ko z enmu kolesam skor morje potipa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
matej mx3 Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 To ?e je tui zanimivo to pa malo bol sme?no Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Deeyan Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 js bi kr ?ou na kake u?ne ure k njemu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Rotary Power Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Dobri sponozorji, veliko prakse pa precej talenta pa bo? mogo?e uspel kot on. Ali pa obudi? od mrtvih Toivonena, da te zapelje z morilsko ?ebelico(lancia delta S4) po korziki . Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
Marko_mx-3 Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 ?e sem prav obve??en je on sam sponzor (soustanovitelj DC shoes) Drugo leto naj bi pri?el Ken v WRC pa da vidimo kaj bo tam Citiraj
Ninja Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Moj idol Sej ubistvu sem ?e skor taka kot on. DC ?eule ?e imam Sam tist mali gokart pa tut ?ist hudo zgleda Citiraj
PeW Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 ?e sem prav obve??en je on sam sponzor (soustanovitelj DC shoes) Drugo leto naj bi pri?el Ken v WRC pa da vidimo kaj bo tam Mislim da bojo WRC ukinili zaradi prevelikihs tro?kov in prihaja S200! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 Dobri sponozorji, veliko prakse pa precej talenta pa bo? mogo?e uspel kot on. Ali pa obudi? od mrtvih Toivonena, da te zapelje z morilsko ?ebelico(lancia delta S4) po korziki . bi ?e zdavni za?el z dirkanjem, ampak mi finance tega ne dopu??ajo, sm se ?e neki zanimu, mor? met svoj avto, ena PRK dirka pa stane 800? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Rotary Power Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Mislim da bojo WRC ukinili zaradi prevelikihs tro?kov in prihaja S200! In kaka bo razlika med S200 pa WRC? Itak pa bodo z novim sistemom ravno tako precej?nji stro?ki(razen. ?e preselijo tekme na asfalt in ne ve? na divje "gozdne" poti).Dokler bodo nadomestni deli za avte tako dragi.... Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.