lesko Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 po dolgem odla?anju je bilo v slabi urci vse po?timano. prajs pa 23e pa moja malenkost. na kolk cajta pa vi menjate filtre? pr men je bil zdej prvi?, pa je avto letnik 2004 in 75k prevo?enih. v filtru je bila tudi slika za postopek menjave. ?e en link: sm predala ne rabte ven jemat! Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Boss Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 hehe, a si pogledal, da si niso kaki pti?i naredili notri gnezdo Citiraj
lesko Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 hehe, a si pogledal, da si niso kaki pti?i naredili notri gnezdo ?e bi blo polet, bi se verjetno not gadje zaredl. Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Grega_ Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Hehehe...tole pa je blo listja notri in filter je ?e kar zdelan. Pri meni je bil prvi? menjan po 4 letih in cca. 40t km. Citiraj
uklopko Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 kabinski filter se menja obvezno na vsak servis. ?e ne je joooj v avtu(smrdi po plesni,?voh piha,pa te?je se odrosijo ?ipe) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Activa Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 ?e ga menja? na vsake 20000-25000km, oz dve leti je ?ist vredu. Ali lahko doda? sliko navodil iz filtra? Citiraj
lesko Napisano 25. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. december, 2009 ?e ga menja? na vsake 20000-25000km, oz dve leti je ?ist vredu.Ali lahko doda? sliko navodil iz filtra? evo slike. drga? pa glej link, pa kokr sm reku, ne rab? predala vn cukat. Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
pimqek Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Sem uspe?no menjal. Imam pa zdaj problem, ker mi nonstop gori kontrolna lu?ka za odprta vrata. Citiraj
x-layer Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Sem uspe?no menjal. Imam pa zdaj problem, ker mi nonstop gori kontrolna lu?ka za odprta vrata. Ja potem si pa verjetno pozabil kak?en kabel nazaj skupaj vtakniti... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
pimqek Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Bom ?e enkrat duplo preveril kablovje. So pa konektorji na plo??o z varovalkami vsi unikatni, tako da ne more? zgre?iti. Citiraj
uklopko Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Lahko pa ti je tudi enostavno za?tekalo stikalo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 18. februar, 2010 Prijavi Napisano 18. februar, 2010 Ne zdej tako dobr piha not, da misli senzor da so vrata odprta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.