Deluxe Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 ?ivjo, a ima kdo v Mazdi to urejeno. Naprimer v Saabu je to prav lepo, se po?asi vklopi lu?ka spodaj, ko odpre? vrata. Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 ?ivjo, a ima kdo v Mazdi to urejeno.Naprimer v Saabu je to prav lepo, se po?asi vklopi lu?ka spodaj, ko odpre? vrata. A nima? na vratih spodaj lu?ke? Citiraj
uklopko Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 jaz imam v moji M3 imam pa rde?e ledice 120° in ne presvetle-mi?ljeno kot ambient light(seveda svetilnost lahka ?telam) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deluxe Napisano 28. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2009 A nima? na vratih spodaj lu?ke? ja, sam na vratih je to ?ist druga stvar. To kar pravi kolega na M3, to je stylish. jaz imam v moji M3 imam pa rde?e ledice 120° in ne presvetle-mi?ljeno kot ambient light(seveda svetilnost lahka ?telam) kaj to je bilo original, al si sam vgradil, ?e si sam, napi?i podrobnosti. Citiraj
uklopko Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 to je doma narejeno!nabavil sem 120°ledice(?irokokotne) jih pritrdil V NIC kanal te pa seveda pod armaturo kjer sveti v noge potem.Sam sem dal tudi osvetlitev zadnih prostorov pod nogami-se pravi da imem tudi pod sede?i take ledice!Sm se pa zelo navadil na to osvetlitev ?e se peljem s kom drugim in je tema tam spodaj mi zgleda zelo pusto bom pa nalimal ?e kako sliko kako zgleda. Tukaj pa nekaj slik na?ega LED majstra http://taubek.moj-album.com/album/4316598/ lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Tele ledice so good ja, mislim da je ?as da moja Mazda ne bo ve? tako original kot je bila...hehehe...mi je ?e mal boooring. Uro? jih ima tako ali tako zato pri nogah namontirana da ko ka?no mi?ko pelje, vidi kaj dr?i...hehehe. Uro? bo kak?na pija?a padla?Zihr ti je dolgcajt..hehe. Citiraj
uklopko Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Tele ledice so good ja, mislim da je ?as da moja Mazda ne bo ve? tako original kot je bila...hehehe...mi je ?e mal boooring. Uro? jih ima tako ali tako zato pri nogah namontirana da ko ka?no mi?ko pelje, vidi kaj dr?i...hehehe. Uro? bo kak?na pija?a padla?Zihr ti je dolgcajt..hehe. Ha ha takoj drugo leto se lahko spraviva ko seveda kj osvetlit drga? pa ja lepo je vedt in vidt kaj nosi ?enska mislim kaj ma obuto Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
PeW Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 Ha ha takoj drugo leto se lahko spraviva ko seveda kj osvetlit drga? pa ja lepo je vedt in vidt kaj nosi ?enska mislim kaj ma obuto Uro? tudi meni bi pa?ala kak?na osvetlitev noga ko se odprejo vrata Kako se bova kaj zmenila? Citiraj ZOOM-ZOOM
uklopko Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 kaj bi pa ti mel bomo neki s Taubekovo pomo?jo po?timal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deluxe Napisano 1. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2010 kaj bi pa ti mel bomo neki s Taubekovo pomo?jo po?timal ne pozabit ?e mene poklicat. bi pa jaz imel mogo?e na plavo barvo svetlobo - zelo blago pridu?eno svetilnost. Citiraj
taubek Napisano 4. januar, 2010 Prijavi Napisano 4. januar, 2010 ka ko bi se kr skup enkrat dobili pa zrihtamo letvice, ledice, montazo, svasta jaz bi tud mel to v moji pa zaj zaenkrat se nebi (ne upam zarad garancij..) narazn trgal plastike in ostalega. Uklopko pa mel ze kar nekaj mazd narazn tak da ve kak to gre heh. Citiraj Zoom-zoom
Deluxe Napisano 9. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2010 ka ko bi se kr skup enkrat dobili pa zrihtamo letvice, ledice, montazo, svasta jaz bi tud mel to v moji pa zaj zaenkrat se nebi (ne upam zarad garancij..) narazn trgal plastike in ostalega. Uklopko pa mel ze kar nekaj mazd narazn tak da ve kak to gre heh. ajt, se dobimo na potni?kem terminalu luke Koper... Citiraj
iceman22 Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice.. lp iz Makedonije Citiraj www.trziskisladoled.si
Deluxe Napisano 9. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2010 js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice.. lp iz Makedonije kaj pa dela? tam dol? po?lji kako sliko tvojih ledic v mazdi... Citiraj
iceman22 Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 kaj pa dela? tam dol? po?lji kako sliko tvojih ledic v mazdi... dopust pa to...sej mas slike pod temo "predstavitev clanov" naslov je "da se se js predstavim" mislim da je na 3 strani... poglej proti koncu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.