jures Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Prevelika kolesa (rabi pa grip), druga?e pa Posebej pozor na dodatke pri 28sechttp://www.mojvideo.com/video-mx5-turbo-50...0e659bfccebc1bb Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Prevelika kolesa (rabi pa grip), druga?e pa Posebej pozor na dodatke pri 28sechttp://www.mojvideo.com/video-mx5-turbo-50...0e659bfccebc1bb noro, ampak ?e posebi se mi pa res dopade od 28s naprej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Nekaj na temo, da je Toyota MR-S grda. Tudi meni se zdi taka "po?en??ena". Samo je pa kar fajn avto?ek. Evo ena huda dirka:NA vs Turbo Citiraj
Deeyan Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 Nekaj na temo, da je Toyota MR-S grda. Tudi meni se zdi taka "po?en??ena". Samo je pa kar fajn avto?ek. Evo ena huda dirka:NA vs Turbo ?e na za?etku sm pri?akoval zmago S15, ?eprav je ?lo za las Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ne maram ve? V6 !!!!!! 5 cilindrov pa 2 turbine !!!! keeeeeeeeeer zvoooooook waaaaaaaaa Citiraj
Symon Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ne maram ve? V6 !!!!!! 5 cilindrov pa 2 turbine !!!! keeeeeeeeeer zvoooooook waaaaaaaaa Audi z oznako S ali RS je stroj. Tale izgleda nor. Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Going turbo KL to me ?e ?aka =D a so tole od RX-8 sede?i? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 to me ?e ?aka =D a so tole od RX-8 sede?i? Jp Citiraj
Don Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Jp Samo tista bela plastika znotraj je pa ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Samo tista bela plastika znotraj je pa ... Narobe. Vsa bela plastika na tem avtu je bljak. Vsaj pd haubo ima nekaj konkretnega ampak zunanjost pa adijo pamet. Citiraj
Deeyan Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 Narobe. Vsa bela plastika na tem avtu je bljak. Vsaj pd haubo ima nekaj konkretnega ampak zunanjost pa adijo pamet. jp, pol preve? odprtin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Narobe. Vsa bela plastika na tem avtu je bljak. Vsaj pd haubo ima nekaj konkretnega ampak zunanjost pa adijo pamet. Pa ne da si mislu, da mi je v?e???! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Ne tega film?ka kazat Honda?em ker se bodo zjokali. Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Ne tega film?ka kazat Honda?em ker se bodo zjokali. they dont really understand what motorsport is about............ Sam ok, tale honda? nima pojma o osnovah.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Ne tega film?ka kazat Honda?em ker se bodo zjokali. Nimajo za burek imajo pa za blokado !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 they dont really understand what motorsport is about............ Sam ok, tale honda? nima pojma o osnovah.... S tem si vse povedal - tud polo?aj za volanom temu tipu ni niti pod razno jasn. Pri slalomu je zmrznu sam zarad tega, da ne re?em na progi. Bi pa lohk bla vsaj ena disciplina "ti??anje v blokado", da bi vsaj eno piko dobu. Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Ne tega film?ka kazat Honda?em ker se bodo zjokali. A so za Hondo sploh pravi podatki? :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Kaj te moti? Tip je pa? natunal avto ampak mu to ne pomaga ker nima pojma o vo?nji. Je pa res, da bi ga en ?istokrven Honda?, ki ve kako se pelje hitro dol butnil z Civicom Type R navitim na ene 240 konjev. Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Kaj te moti? Tip je pa? natunal avto ampak mu to ne pomaga ker nima pojma o vo?nji. Je pa res, da bi ga en ?istokrven Honda?, ki ve kako se pelje hitro dol butnil z Civicom Type R navitim na ene 240 konjev. moti me ne, sam upra?am Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Youtube Ker idiot! Takmu sam ?us u glavo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 ?lovk je mal sprou kolk to leti. Na konc mu je pomoje benza zmankal, zato pa je laufou pol pe?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 OK to, da proba kon?no ?e gre ampak ko ?vigne med avtom in tovornjakom vmes tam pa samo gleda?. Pa izgleda je imel neke sipke surovine, ki jih je vzel iz pritlja?nika ter raztrosil naokoli. Sem bral komentarje, da tudi policajem ni bilo jasno kaj se dogaja in ?emu be?i itd.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.