YavarYe X6V6 Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 Mazda elektronika za telebane http://www.youtube.com/watch?v=NjDmWZrv5XU...;feature=relmfu Je kdo porajtal da ima paddle shifterje na volanu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 Je kdo porajtal da ima paddle shifterje na volanu ? yep.....avstralka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Sramota. Lada re?uje Mazdo iz snega! Saj se je meni tudi to zgodilo , samo jaz tega nisem posnel in dal na internet... Citiraj
Deeyan Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 ouje priporo?am ogled od 1.10 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Boss....http://www.youtube.com/watch?v=AsdNaQfTAZ4...feature=related Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 hej kje je nas video k smo ga posnel... sam tko me zanima ker ta montaza traja ze mal predolgo.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 ka jih je lepo videt Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 wtf Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 3 letna pun?ka ve kok se dela s tole ?verco Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=16401 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 28. maj, 2012 Prijavi Napisano 28. maj, 2012 zanimiva tehnologija pri Volvu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 zanimiva tehnologija pri Volvu Se po?i? nekomu v rit in naredi? 6545324 ? ?kode ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Deeyan Napisano 25. junij, 2012 Prijavi Napisano 25. junij, 2012 tole pa so majstri Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 323F KLZE time attack racing Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Guess who ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Guess who ? hocemo videt do konca. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Guess who ? Stric ima Golf VI GTD in mu bolj leti kot tole kar je vidno s posnetka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2012 Prijavi Napisano 28. julij, 2012 me vedno fascinira. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Monster Miata v8 se mi zdi da ne pa?e v tak avto Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 pa?e pa?e:)..mmmm ?eprav osebno bi sam seb raj vankla notr vrgu:) da je bol ekstoti?no..in v stilu..mazde:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.