YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 En - dva sve?a guess who. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 Zadeva je vredna ogleda - sam sem si jo ?e 3x vendar tokrat pa ?al nimam ?asa. ?e ima kdo ?eljo si tole ogledat naj sporo?i, da vidmo al se bo najdla kak?na karta vi?ka. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 Zadeva je vredna ogleda - sam sem si jo ?e 3x vendar tokrat pa ?al nimam ?asa. ?e ima kdo ?eljo si tole ogledat naj sporo?i, da vidmo al se bo najdla kak?na karta vi?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Fertik verzija(prej ni blo vseh sponzorjev, ker mi jih pa? niso poslali ). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Fertik verzija(prej ni blo vseh sponzorjev, ker mi jih pa? niso poslali ). pri 51s zmrzne...samo meni? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 pri 51s zmrzne...samo meni? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 zdej pa muvne naprej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Prehlajene masine, tudi mazda.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 NORO! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Dejan Pavlovic Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 taprvi je top don:)... kva ga fura lepo:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Turbo Lumpi Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Huda kombinacija... 1250HP + velke jo?ke Citiraj
DARiAN_M Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 turbo lumpi@ http://www.youtube.com/watch?v=Cgv1uex9N6k Citiraj
Danny Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Huda kombinacija... 1250HP + velke jo?ke ful ma lepe o?i Citiraj
Deeyan Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 ful ma lepe o?i kok lohk vidi? o?i, ?e so jo same jo?ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 A ste opazl da sploh nima uhanov Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Danny Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 A ste opazl da sploh nima uhanov prva stvar Citiraj
Symon Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Pa res ma lepe zobke in nasmeh! Za kaj ve? je treba pa v Google vtipkati Love Gisele in izklopiti varni na?in. Ali ?e bolje, Violet Gisele in klik na sre?o. Citiraj
Deeyan Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Pa res ma lepe zobke in nasmeh! Za kaj ve? je treba pa v Google vtipkati Love Gisele in izklopiti varni na?in. Ali ?e bolje, Violet Gisele in klik na sre?o. arka madona Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 . Pa res ma lepe zobke in nasmeh! Za kaj ve? je treba pa v Google vtipkati Love Gisele in izklopiti varni na?in. Ali ?e bolje, Violet Gisele in klik na sre?o. To tega trenutka sem verjel, da se sam na avtomobile spozna?! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Deeyan Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 noro sploh, ko se za?ne AE86 challenge ! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 auch https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q-...ature=endscreen Citiraj
Još šta Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 auch https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q-...ature=endscreen auu,kva naredi malenkost klancka Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 30. september, 2012 Prijavi Napisano 30. september, 2012 Tud vrhunski majster kot je Ken Block se zafuka ob takih cestnih prevalih Citiraj
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 auch https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Q-...ature=endscreen evo cesto kjer se je to zgodil, hudo https://maps.google.com/maps?q=45.902454,-7...2,6.64,,0,12.85 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.