Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Pa ne da si zacel disle gledat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Pa ne da si zacel disle gledat Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Sam bi ga bilo pa dobro gledat, kako bi driftal s prikolico zadaj. ?eprav bi za to potreboval precej ?iroke ovinke, glede na to, da je polpriklopnik za takle vla?ilec dolg 12 metrov... Pa zanimivo bi ga bilo videti na cesti. Ko bi te v Rebrnice ?leper prehiteval... Citiraj
Boss Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Ni problema... pogleda? nekaj unih ruskih dashcam videov pa najde? vsemogo?e naklju?ne drifterje vklju?no s polpriklopniki in priklopniki. Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Grem stavit, da je ze kir ekspirementiru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ta pa ne bi pri?el ?ez tehni?nega Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ta pa ne bi pri?el ?ez tehni?nega Plinov, ziher ne bi naredu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Ko sem bil v JNA... so imeli tam poleg TAM-ov in ostalih tudi bencinske kamione... Ruski ZIL (ZIL-131) ... ki je kuril nekje med 50 in 100 litri na 100 km Tukaj je nekaj o tem, ce koga zanima >> http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=24&t=4261 ali tukaj >> http://www.paluba.info/smf/index.php?topic=9004.0 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 30. april, 2014 Prijavi Napisano 30. april, 2014 jutri bo 20 let od tega dogodka... cas bezi in to 300 na uro...se spomnim te nedelje..se posebej porocil zvecer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2014 Prijavi Napisano 3. maj, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p9P3bmz4_es dobra ?timca BTW tole sploh NI MPS !To je klasika 2.3 atmosferc. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2014 Prijavi Napisano 14. julij, 2014 Tale posnetek NI slab. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Prvi moj 5 minutni celove?erec, v ?ast 120 letnice poljanskih gasilcev. KLIK 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Mojster to so pa leta za GD.Poljane..pohvale lp ale? Citiraj
uklopko Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Uuuu dobra fora s tem petelinom;-) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 so ga prasca po?igalca dobl na konc ....hehe Citiraj
mazdaman Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Mazda samo v enem kadru Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
PATO Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Za lastne potrebe sem malo zbiral ideje/re?itve in potem zdru?il vse skupaj ?e v en video za ljubitelje BAkic prijetno gledanje -> 1 Citiraj
PATO Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Ha ha ha, majster mu zapre ?pegl potem ga pa ?e prehiti Citiraj
Baby Viper Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Sicer ?e v?er objavleno ampak me ?e zmer nasmeji genijalnost poteze Da se pri 150km/h in obkoljen z obeh strani malo pred ovinkom spomni? tok zlobne poteze, je res pohvalno..hkrati pa tud vse skup poka?e kak?na zabava so mx5ke na pravem dirkalnem nivoju. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Pa nej se kdo rece, da 323 ni za na pisto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Pa nej se kdo rece, da 323 ni za na pisto Kar ?koda res, da v Sloveniji ?e dolgo ni nobene na pisti. Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2014 Prijavi Napisano 30. avgust, 2014 Prihodnost avtomobilizma https://www.youtube.com/watch?v=vUKolh8Q9hA Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.