jures Napisano 23. maj, 2011 Prijavi Napisano 23. maj, 2011 Ni samo Jo?aGuliko?a nizek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
eye Napisano 24. maj, 2011 Prijavi Napisano 24. maj, 2011 hahah jures podobn link sm dal gor pod aktualne dogodke .. sori Citiraj
Deeyan Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 ?e na RC-jih uporabljajo wankla Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 Kter kreten, pol se pa ?udi zakaj so ga s slu?e ruknl. Ma avto ve?krat po?trihan kot opran. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 kaj dela s takim legendarnim avtom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 Ma avto ve?krat po?trihan kot opran. Sam je res! Citiraj
mazdaman Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 A ima zadnje bremze odklopljene ? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Don Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PH5V-_lMc1k...der&list=UL Komentarjev pa raje ne bom komentiral Druga?e pa ja ... zame, avto desetletja! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Napisano 31. maj, 2011 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Napisano 31. maj, 2011 Kadar vidi? belo hondo spredaj pomisli? 'Luke, I'm your father........' ta je cel v 14 delih na youtubu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Sem v v?eraj?njih slo novicah bral,da so polcaji na ?kofjelo?kem obmo?ju ustavili agrasivnega voznika nissana 200 sx,ki ga je driftal in ogro?al ostale udele?enece v prometu. So mu nasmolil sam 800? kazni :S voznik iz Zrimca? Citiraj
Deeyan Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 Go turbo go tole mi je cilj............... enkrat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Sem v v?eraj?njih slo novicah bral,da so polcaji na ?kofjelo?kem obmo?ju ustavili agrasivnega voznika nissana 200 sx,ki ga je driftal in ogro?al ostale udele?enece v prometu. So mu nasmolil sam 800? kazni :S voznik iz Zrimca? Zrimc ne obstaja, Zminec pa ja.Sam kaj bojo tipu uzel, k ma sam prefukanega 200SX-a ?Tako da mu lahko dajo kazen 10 k? pa bo isti efekt, ?e mu pa zaplenjo kanto si bo pa kaj drugega najdu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Zrimc ne obstaja, Zminec pa ja.Sam kaj bojo tipu uzel, k ma sam prefukanega 200SX-a ?Tako da mu lahko dajo kazen 10 k? pa bo isti efekt, ?e mu pa zaplenjo kanto si bo pa kaj drugega najdu. Tak je plan, pol pa na dra?bi kupimo jajca pa jih zjebemo do kraja. Aja saj so ?e. Edit: evo link. Citiraj
Symon Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Gumbal 3000 od Benetk do Ljubljane. Z zvoki. Citiraj
Ploki Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Tak je plan, pol pa na dra?bi kupimo jajca pa jih zjebemo do kraja. Aja saj so ?e. Edit: evo link. Obra?anje z ro?no. hahaha tole mi je cilj............... enkrat Tok ke?a ko si zmetu v ri? bi ?e zdavnej mel TURBO... jebote Citiraj
Symon Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Tok ke?a ko si zmetu v ri? bi ?e zdavnej mel TURBO... jebote S tablicami vred in zdaj rihtanjem homologacije ?al res. Citiraj
Deeyan Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 S tablicami vred in zdaj rihtanjem homologacije ?al res. in s policaji vred pa mogo?e res ja Obra?anje z ro?no. hahahaTok ke?a ko si zmetu v ri? bi ?e zdavnej mel TURBO... jebote o ri?anju pa nebi PS: Symon, nism objavu Cliota namensko, da nebo? narobe razumel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Ploki ti ho?e povedati, da si za brezveze metal v styling, ?e bi imel serijsko zunanjost bi lahko imel ?e turbino (vsaj v polici v sobi) pa ?e policajem ne bi padel v o?i. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Ploki ti ho?e povedati, da si za brezveze metal v styling, ?e bi imel serijsko zunanjost bi lahko imel ?e turbino (vsaj v polici v sobi) pa ?e policajem ne bi padel v o?i. Padli bi ti polcaji v zadnjem ogledalu Se pa poplnoma strinjam glede styling, ?e foter mi je reku da ?e bi malo na?paru pa mn na avto dav, bi kupu lahko 6ko mk1 Citiraj
Ploki Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 ma fora stylinga je da ?e avto ni skos tiptop (kar pomeni spet ke?..) je vse skupi grdo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.