Deeyan Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 ko en V8 lepa trojkica, sam postavitev zadnjih koles mi ni v?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Tri Point Engineenring with Patrick Dempsey Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 ko en V8 lepa trojkica, sam postavitev zadnjih koles mi ni v?e? Temu se pa re?e Hella flush, ?ist podrt camber in velike feltne na rob Citiraj
Deeyan Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Temu se pa re?e Hella flush, ?ist podrt camber in velike feltne na rob pa to ma? gume ja u 1 mescu hin? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 3. november, 2011 Prijavi Napisano 3. november, 2011 Meni osebno je to nesmisel kot bosozoku. Razen, ?e ima? avto za na avtovleko in avtoshow. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2011 Prijavi Napisano 3. november, 2011 sej tuki so ga zanala?? ?ist spustil, druga? ima dokaj normalno postavljene gume Citiraj
Deeyan Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 bolj kot ne je to Mazda3 meet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 kdaj bo na? video narjen marko mx-3? Citiraj
iceman22 Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 kdaj bo na? video narjen marko mx-3? mene tudi to zanima... Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 kdaj bo na? video narjen marko mx-3? tut js se to spra?ujem, vsak dan hodm ?ekirat streetmodified stran Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Renault klub ?aka video ?e eno leto. In se jim je normalno SMTV zaradi tega zameril. Citiraj
Deeyan Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Renault klub ?aka video ?e eno leto. In se jim je normalno SMTV zaradi tega zameril. zakaj pa traja to tok dolg? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Mazdaspeed 3 ! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 Ne me je*at jaz si bom kupo !! Citiraj
Symon Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 Ne me je*at jaz si bom kupo !! Potem so pa ?e podobni linki kjer ?pila Marseljezo in God save the queen. Citiraj
Deeyan Napisano 24. november, 2011 Prijavi Napisano 24. november, 2011 @Pato na ebayu za 25? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 25. november, 2011 Prijavi Napisano 25. november, 2011 Klele se dobro vidi kolk so avtomobili napredovali v varnosti,da ne govorim, da danes niti pribli?no ne opletajo takole po cesti. Citiraj
Symon Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 pa varnostni pas imamo zdaj ne, da z glavo buta? malo po afsaltu malo po strehi ko se prevra?a?. Sicer so ena opletanja dobesedno sme?na (prav vidi se, da so to une stare gajbe s pretpotopno lego) druge nesre?e so pa kar za****ne. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Klele se dobro vidi kolk so avtomobili napredovali v varnosti,da ne govorim, da danes niti pribli?no ne opletajo takole po cesti. Pa tudi hitrosti so precej vi?je, si predstavlja? da nekdo sedaj vmes pade iz avta, tako kot na teh posnetkih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 S I C K Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 In ?e najnovej?i dokaz, da RS obvladajo. Megane Trophy je hitrej?i kot 370Z. Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Clio je hudobija na ?tirih kolesih ampak tala v Focusu pa glih ni najbolj ve?? dirkanja saj jemlje ovinke precej narobe in bremza prehitro. :ne vem: Kar se pa ti?e Megana pa Z370 je pa mokra steza ve? kot o?itno v prid FWD in tukaj konji kej dost ne pomagajo, ?e jih ne more? spraviti na cesto - ampak vseeno tudi v suhem bi bila razlika ene toliko vendar v prid Nissanu. Citiraj
Symon Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Analiziral posnetek, ne pa tudi avtov. Focus ima kar 200kg, 104hp in 225Nm ve?! Pomeni, da ima pred ovinkom ve?jo hitrost ampak ?al tudi dalj?o zavorno kot Clio, zdaj pa razmi?ljaj kdo je primoran prej bremzati. :ne vem: Kot je nekdo s ?voh 800hp avtom na Grobniku brihtoliral kolegu z mo?nej?im in te?jim avtom, da prekmalu bremza, ni pa pomislil, da ima on na ravnini 40km/h ter 400kg manj. Je kar nekaj posnetkov na youtube ko gre Clio za Focusom in vedno se mu nevarno pribli?a v ovinkih. Seveda je Focus iz ovinka hitrej?i in spet uide. Zato sem dal link ker je cenej?i in ?vohnej?i avto ?ez ovinke bolj zabaven in lep?e vodljiv. Pa ker je Renault in se vsak zapi?i ter posku?a zabiti kako kontro. Mimogrede, mogo?e bo komu zanimivo, da so Focusovo podvozje pravzaprav skopirali od prej?njega Megana RS in ima zdaj tako podvozje tudi Clio RS.‘We were a bit miffed when Ford came up with the name Revo-Knuckle for the suspension on the Focus RS, as we introduced our system on the Megane RS five years ago but without a catchy name so fewer people have heard about it,’ jokes Steve. In the 200, the set-up has been improved over the 197 with new alloy hub carriers and rose-jointed bushes to replace the top bearings.These revisions have reduced the unsprung mass by 1kg at each corner, with lower rotating mass improving ride comfort and sharpening turn-in.Isti sistem bo zdaj na Opel Astri pod imenom hiperstrut Kar se ti?e drugega posnetka pa mislim, da bi bila v suhem razlika pod sekundo. 370Z ima prednost kve?jemu na ravninah zaradi svoje konjenice pribli?no isto kot Focus proti Cliu. Spet v razmislek kako velika razlika mora biti v legi, da ?vohnej?i Renaulti me?ajo ?trene mo?nej?im zverem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.