Skoči na vsebino

USB na TV

Ustvari kratki URL

Turbo Lumpi

Priporočeno sporočilo

Eno vpra?anje, mamo mi doma LCD TV pa USB lukno notr pa jest dam na klju? film, pa ne najde ni?, niti mape v kateri je film, sem probal tudi z nekimi serijami pa je celo najdel mape, notri pa ni?. Poskusil sem tudi spremenit avi file v mp4 vendar isto ni delovalo. Pa tv je od Philipsa in ne krneka ?kart roba... tudi usb je formatiran na fat32 ker ponavadi pri ntfs ne zazna.

?e kdo ve kaj naj ?e probam na plan z idejo ;) hvala

panoramska.jpg
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ve?ina, ki ima USB priklju?ek ima mo?nost le gledanja kak?nih slik (jpg) in mogo?e predvajanja MP3. Redki so tisti,ki imajo notri procesor za dekodiranje divx filmov ipd.

Napi?i kateri model TV-ja ima? to?no pa ti lahko povem to?no v ?em je vic :huh:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

obstaja ve? tipov TVjev...

1. LCD TV brez USB vhoda (ve?inoma starej?i modeli)

2. LCD TV z USB vhodom SERVICE ONLY (samo za servisne namene)

3. LCD TV z USB vhodom - ponavadi predvajajo samo JPEG in podobne slike

4. LCD TV z USB vhodom in vgrajenim dekodirnikom DiVX, kjer lahko preko USB klju?ka direktno na TV predvaja? vsebino

katerega si lasti? sam, bo? zvedel iz navodil za uporabo ali iz opisa na internetu, ?e bo? posurfal po imenu proizvajalca in modela ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Js iamm LCD TV z usb vhodom

Podpira mi skoraj ves!!

Se pravi MP3,slike , DIVX filmov do HD filma podpira do 1TB zunanjega diska!!!!

For service only pa imam js RGB priklju?ek!

Drga?a pa preberi podrobnej?a navodila o tvoji tv kaj s tem USB sploh podpira-lahko da podpira samo gledanje slik kot so ?e omenili!!!

Za kero tv gre v tvojem primeru!!?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No sem pobrskal po navodilih (za?uda jih foter ?e ni stran vrgel) in edina povezava z USB je bila predvajanje MP3-jev in diaprojekcija slik. Tako da bo to verjetno to, imamo pa itak ?e hi?ni kino samo ga ?e nismo prestavili v novo dnevno sobo, pa sem rekel ?e ?e ima tv USB bom pa probal kak film! Aja gre se pa za Philipsov LCD TV 42PFL9632/52PFL9632 :)

panoramska.jpg
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

RGB ne verjamem, da je za service, to je vhod za razli?ne vrednosti barv

UUU ma? res Marko ubistvu je kontra temu za servis RS-232C to je za servis-RGB pa je za priklop pc-ja analogni signal al se s5 motim!!?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kolikor jaz vem je RGB vhod klasi?en VGA priklju?ek, tako imam vsaj jaz. Sem povezal ra?unalnik na ta RGB vhod in je kar ok slika, ?eprav je HDMI pa? bolj?i.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

jap res je VGA priklop pa se PC nanga corect :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.