komar Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 Hvala bogu, da je petek! Pa en ?udovit dan vsem skupaj! Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 nima? dela ? hehe... petek tudi ne pomeni da jutri ne bo ?estek Citiraj LP KAALman
komar Napisano 8. april, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2005 Delo imam (na sre?o-druga?e bi lahko ?tacuno dol zaprl-hehe), samo v slu?bo pa ne rabim!!!! Juhejjjj, petek je! Pa kavica pri tajnici ?e di?i-papa! Pridem ?e kaj! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 No res fajn,da je petek...edina ?koda, da je jutri napovedano slabo vreme, tak da menjava filtra za klimo verjetno odpade, bajkanje pa prav tako.... Jaz danes nimam kaj dosti dela,sem bil v?eraj priden...mislim,da bom danes kr hitro doma Lep dan in lep vikend vsem... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 Jaz mam pa tolk dela danes, da mi bo vse odpadlo... Citiraj
Guest BrainLess Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 ........ za mene je petek komaj jutri ! lepo vam! Citiraj
Boss Napisano 8. april, 2005 Prijavi Napisano 8. april, 2005 Ou? Brainless... mislim, da si zmagal v igri, kdo se ima slab?e v petek. *joke* , da ne bo zamere Citiraj
Guest BrainLess Napisano 9. april, 2005 Prijavi Napisano 9. april, 2005 eeeeeee, kon?no PETEK !!! ........... pa kaj ko je jutri ?e nedelja Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.