aleksander Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Malo bolj osve?ena plo??a. Ko mi je ?e ?la ena lu?ka, sem ob menjavi ?e rahlo spedenal lu?ke Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
LabiGT Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 sej je novega leta konc Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
aleksander Napisano 5. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Pridejo na vrsto. Samo, baje da se lahko ra?unalnik sesuje, ?e preve? odklaplja? Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 A je kdo opazu, ni kasete, ni cd-ja upam da je vsaj X-carlink ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 A je kdo opazu, ni kasete, ni cd-ja upam da je vsaj X-carlink ? Je pa Antena Citiraj
aleksander Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 A je kdo opazu, ni kasete, ni cd-ja upam da je vsaj X-carlink ? Je x-car link, dela kot ma?inca Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Aws3nicK Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Ti, kere lu?ke si pa dau notri? Ledice al normalno? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.