Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je brilliance napisal:

Zdravo ..

Za mazdo letnik 96, Xedos6 1.6 16v 79kW tip motorja B6 i??em katalo?ko ?tevilko originalnih kablov.

Lp.

Ne vem katera je katalo?ka ?tevilka...ampak najcenej?i so pri Herkulesu - jaz sem jih dobil za 50? dobro leto nazaj. Verjetno imajo tudi katalo?ko ?tevilko.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ne e-bayu sem kupil modre NGK - ni mi bilo zal (sem imel 2.0 V6) a vseeno

Gres do trgovine z avtodeli in bi morali biti dobavljivi od vecjih proizvajalcev

druga? pa google

http://www.herkules.si/index.php?productID=20463

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Zdravo ..

Z NGK je postal problem pri teh 1.6 motorjih, saj ocitno sam NGK ne ve, kateri modeli pasejo. V enem katalogu navajajo RC-ZE36 (predolgi nastavki za svecke 4-7mm), zopet v novem katalogu navajajo RC-ZE37 (tu pa so nastavki prekratki za 2cm). Probali smo se neke no-name, tam so nastavki OK, problem pa pri samih kablih, ki so pri prvem in drugem cilindru prekratka. Vse tole smo do sedaj scarali preko HERKULES trgovine, in vsaka cast deckom v trgovini.

Tako da sedaj iscemo originalno katalo?ko ?tevilko, da poskusimo najti ustrezne.

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.