tharocky Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Evo, so mi danes zrihtal avto. YavarYe je imel prav. Zanic je bil omenjeni ventil, stvar zamenjana, to je to. Citiraj
adormi11 Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 A nam izda? ?e mogo?e ceno? Mene je stal 210?, vgradil pa sem ga sam. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Evo, so mi danes zrihtal avto. YavarYe je imel prav. Zanic je bil omenjeni ventil, stvar zamenjana, to je to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tharocky Napisano 21. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Nimam cene, ker za stvar nism placal jaz ampak avtohisa, kjer so mi dal doloceno dobo garancije na vse kar se tice motorja, tko da nevem. Prav velik vec/manj sigurno ni. Citiraj
kowkele Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 No, sedaj je za?ela pa ?e meni mazdica neki trokirat... Najprej zjutraj ni hotela v?gati(v treh letih zmeraj v prvo). V?gala v 4-to. Potem mi je po cca 4 km pred ostrim ovinkom ugasila in sem jo moral pa? ponovno zagnati (prijela v prvo). Nato pa mi je cez 2 km v kri?i??u spet ugasila. V?gala je potem spet v eno ?etrto. Samo je pa vmes ko sem obrnil klju? na 1 pozicijo zabilo cagarje do konca. A je to znak, da nekaj je** akumulator(oz. je za zamenjat) ali je to ta scv ventil na visikotla?ni? Aja, se mi je pa do sedaj 2x zgodilo, da mi je pred kri?i??em ugasnil- enkrat pribli?no 1 mesec nazaj drugi? pa v?eraj. LP A Citiraj
jures Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 No, sedaj je za?ela pa ?e meni mazdica neki trokirat... Najprej zjutraj ni hotela v?gati(v treh letih zmeraj v prvo). V?gala v 4-to. Potem mi je po cca 4 km pred ostrim ovinkom ugasila in sem jo moral pa? ponovno zagnati (prijela v prvo). Nato pa mi je cez 2 km v kri?i??u spet ugasila. V?gala je potem spet v eno ?etrto. Samo je pa vmes ko sem obrnil klju? na 1 pozicijo zabilo cagarje do konca. A je to znak, da nekaj je** akumulator(oz. je za zamenjat) ali je to ta scv ventil na visikotla?ni? Aja, se mi je pa do sedaj 2x zgodilo, da mi je pred kri?i??em ugasnil- enkrat pribli?no 1 mesec nazaj drugi? pa v?eraj. LP A akomulator/alternator.... o?itno ti ga pa ne polni..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
adormi11 Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 mislim da zaradi tega ne bi smela ugasnit. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 No, sedaj je za?ela pa ?e meni mazdica neki trokirat... Najprej zjutraj ni hotela v?gati(v treh letih zmeraj v prvo). V?gala v 4-to. Potem mi je po cca 4 km pred ostrim ovinkom ugasila in sem jo moral pa? ponovno zagnati (prijela v prvo). Nato pa mi je cez 2 km v kri?i??u spet ugasila. V?gala je potem spet v eno ?etrto. Samo je pa vmes ko sem obrnil klju? na 1 pozicijo zabilo cagarje do konca. A je to znak, da nekaj je** akumulator(oz. je za zamenjat) ali je to ta scv ventil na visikotla?ni? Aja, se mi je pa do sedaj 2x zgodilo, da mi je pred kri?i??em ugasnil- enkrat pribli?no 1 mesec nazaj drugi? pa v?eraj. LP A Brez debat je ventil na visokotla?ni ?rpalki.?e bi bil akumulator, bi kazalci v ?tevcu ?li do konca in nazaj na nulo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 Brez debat je ventil na visokotla?ni ?rpalki.?e bi bil akumulator, bi kazalci v ?tevcu ?li do konca in nazaj na nulo. ja sej so ?li nazaj na nulo... sem slabo napisal.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 ja sej so ?li nazaj na nulo... sem slabo napisal.... Pol pa zna bit tud akumulator, ker navori so ob?utljivi na akumulatorje, sploh pri v?igu, dobro vrti samo ne prime. To da pa se sam uga?a pa ni akumulator-elektrika ampak ventil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 se pa zna zgodit, da je oboje kar je ajvar napisal... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 Ker mu je tolkrat ugasnu, ga je pol moral tudi tolikokrat pr?gat in je ?ist mo?no, da je bolj spraznu akumolator kot ga je alternator uspel vmes napolnit. Za?ni z ventilom pol pa ?ele aku. Citiraj
kowkele Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 No vceraj je potem delal normalno in tudi danes. Tko, da bom po?aku ?e par dni, da vidim, kaj se bo dogajalo. Citiraj
twins Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 zdravo tut js sm mel enak problem z uga?anjem avta v prostem teku... Zamenju sm ventil, avto dela normalno, cena 240?, pri nepoobla??enem serviserju. Se mi pa od menjave ventila pojavlja drug problem. ?tevec za gorivo mi ne ka?e ve? to?no. Prvi tank po servisu sm ?el tankat kot vedno 50l. Vo?nja kot ponavadi, poraba po ra?unalniku enaka prej?nim vo?njam, sam kazalec je (pre)hitro padal. Nakar mi pri 600km (prej mi je vedno 800-850 km) posveti lu?ka. ?udn, kr mi je ra?unalnik kazu ?e vedno 300 km dosega. naredim ?e z lu?ko ve? kot 100km, grem tankat, tankam (polnega) 7L majn kot ponavadi.. zdele furam drugi tank, nareith 330 km, kazalec ?e lepo ?ez polovico, medtem ko mi potovalni ra?unalnik ka?e ?e 600 km dosega.. a je to sploh v povezavi s tem ventilom? se da to resertirat? Citiraj
Strela Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Itaq to je tud poleg zamujanja gasa. Bi mogl probat mojo in suacajdal-ovo, moja ma zajlo njegova pa elektriko. Kaj pa imam jaz,a ve?,men leti avto,ni? po?asen se mi ne zdi? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.