Gunner Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Zdravo! Zanima me kako lahko nastavim prednje lu?i na Mazdi 323F BA 96' levo in desno. Ker mi leva sveti preve? desno. Gor in dol se nastavlja uredu s tistimi ?raufi. Lp Ziga Citiraj
PeW Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Zdravo! Zanima me kako lahko nastavim prednje lu?i na Mazdi 323F BA 96' levo in desno. Ker mi leva sveti preve? desno. Gor in dol se nastavlja uredu s tistimi ?raufi. LpZiga ?e ho?? da ti u nulo zrihtajo pelji na tehni?ne preglede! tam ti vse zrihtajo! saj tko je v Ajdov??ini Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 ?e ho?? da ti u nulo zrihtajo pelji na tehni?ne preglede! tam ti vse zrihtajo! saj tko je v Ajdov??ini pri nas tut, in to brezpla?no Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gunner Napisano 13. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Ok pol je to ena od resitev tnx. Ampak tko me zanima tut ce ma kdo prakso, da je to doma ze delou. Al je kje samo kaksen srauf al je treba kej luc stelat sm pa tja al karkol. Citiraj
PeW Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 pelji na tehni?ne in ti bodo res u nulo zrihtali! pri nas je brezpla?no! ti zrihtajo vi?ino pa levo desno! pa? u nulo druga?e lahko re?em za mojo 323f da ma na vsaki lu?i po 2 vijaka(inbus)! en vijak je za vi?ino drugi za levo-desno! Citiraj ZOOM-ZOOM
Gunner Napisano 14. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Ok Hvala za odgovore. Bom zrihtou Citiraj
rendy Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 pelji na tehni?ne in ti bodo res u nulo zrihtali! pri nas je brezpla?no! ti zrihtajo vi?ino pa levo desno! pa? u nulo druga?e lahko re?em za mojo 323f da ma na vsaki lu?i po 2 vijaka(inbus)! en vijak je za vi?ino drugi za levo-desno! pozdravljeni. sem nov na tem forumu, kajti tudi sam sem si omislil 323f ba in sedaj me pa zanima kje sta tistedva inbus vijiaka, kajti me moti snop l?i, saj je prenizko in me senostavno moti, sajse pono?i ne vidi dovolj dobro. hvala za odgovor Citiraj
m0t0fr3ak Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 pozdravljeni. sem nov na tem forumu, kajti tudi sam sem si omislil 323f ba in sedaj me pa zanima kje sta tistedva inbus vijiaka, kajti me moti snop l?i, saj je prenizko in me senostavno moti, sajse pono?i ne vidi dovolj dobro. hvala za odgovor ↲Na plastiki od vsake lu?i zadej ima? po 2 vijaka za dolgo in 2 za kratko lu? (pri meni sta s kri?no glavo) in tam nastavlja? po vi?ini in ?irini kam ti sveti. Priporo?am pono?i! =) Citiraj
tauko Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Samo pazi, ko jih ?ravfa?, k zelo hit "pol?a" posname? Men so jih ?e frderbal in jih s te?avo nastavlam Citiraj
rendy Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Samo pazi, ko jih ?ravfa?, k zelo hit "pol?a" posname? Men so jih ?e frderbal in jih s te?avo nastavlam ja to sm pa ?e opazu da je edn pred menoj ?ravfav pa je levga snev , tko d se bom mogu nmal poglobit pa dol snet pa pogledat ?e se da kj re?t .drga? pa hvala za odgovore Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.