Turbo Lumpi Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Pozdrav, zanima me kje bi se kaj dalo kupti vzmetenje znamke H&R? V A3M-u ziher, mene pa zanima ?e se ?e kje da dobit? oz. ?e je v tujini (kaki e-bay) kaj ceneje? Lp, Matej Citiraj
Symon Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Mislim, da kaj dosti ne bo? pri?paral. Vsaj pri H&R fedrih imajo "normalne" cene. ?e v osnovi ni poceni firma ampak, ko jih ima? ve? zakaj. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 14. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Ja ja to vem, ubistvu kolega zanima, ampak bi tut jaz zraven kupil, pa si potem po?tnino deliva ane... tako se mislil za tujino bolj.. Citiraj
Deeyan Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Pozdrav, zanima me kje bi se kaj dalo kupti vzmetenje znamke H&R? V A3M-u ziher, mene pa zanima ?e se ?e kje da dobit? oz. ?e je v tujini (kaki e-bay) kaj ceneje? Lp, Matej ?e te zanimajo Vogtlandove, lohk probam dobit ?e en komplet, za poceni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Rocky Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 jst sem jih dobu cca 40% cenejs v sencurju vulco servis, kot npr v a3m... poklic pa vpras. LP Citiraj
David Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Uuu... to pa tudi mene zanima. H&R je kul... sem ga imel na mazdi.... zdej ga bom pa ?e na alfo dal... tako da vsaka info je dobrodo?la... Citiraj Feel free....
lesko Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 pred novim letom so imel v a3m neke akcije za fedre -50%. preveri! Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
uklopko Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 offtopicc Eibach so zakon Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Tut Eibach so zelo zelo dobre in, ?e bom ?el pri Cliotu samo na fedre bom vzel Eibach. Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Technoracing v bli?ini Kranja, majo pa tut zelo korekten odnos do strank in normalne cene! Sm pa kupu sicer pr njih Vogtland za Miato! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 11. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2010 Umm, a bi kdo vedu ?e je kaka razlika v fedrih za 323f ba 1.5 in V6. V podvozju mislim da je neka razlika glede na 4 diske in 5 vijakov pri gt verziji... ali pa? ni. No poslali smo par mailov za cene H&R fedrov, tako da ?akamo odgovre zdaj, da vidimo kje bo najceneje. Citiraj
nisde Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 No, je kdo nabavu kje kake fedre za mazdilak? Mene tud mika H&R Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 No, je kdo nabavu kje kake fedre za mazdilak? Mene tud mika H&R A3M Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 17. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2012 Technoracing - vogtland fedre.. so zakon pa ?e ugodno sm jih dubu. Jih bom prodal verjetno, ampak ti rabi? za V6, za katere mam filing da so druga?ni - vsaj spredni bi znal bit tr?i Citiraj
nisde Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 Baje so isti, tko sm sli?u, vem pa ne za zihr Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 Baje so isti, tko sm sli?u, vem pa ne za zihr za V6 so druga?ni, zato sm jih prodal, ?e bi pasal jih takrat nebi prodal, ampak bi ?e zdavni ble na F-u zmontirane... Druga? se, da pa tut Konijeve dobit dost pocen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 17. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2012 Baje so isti, tko sm sli?u, vem pa ne za zihr za V6 so druga?ni, zato sm jih prodal, ?e bi pasal jih takrat nebi prodal, ampak bi ?e zdavni ble na F-u zmontirane... Druga? se, da pa tut Konijeve dobit dost pocen Tut mene mislm da je prodajalc spra?vov za ma?ino, jest pa glupo: kaj ma ma?ina veze z fedri??? pol je pa razlo?u da so za 1.5 in 1.8 isti, 2.0 so pa druga?ni Citiraj
Deeyan Napisano 17. julij, 2012 Prijavi Napisano 17. julij, 2012 pol je pa razlo?u da so za 1.5 in 1.8 isti, 2.0 so pa druga?ni to?n tak pa tut pri C-jki za 1.3 so ?e isti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Tehno rejsing ma samo do 84 kw Vogtland fedre, torej ostane ?e A3M, al pa ?e kaka druga trgovina ?e kdo ve Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 U-style? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Bom ?e mau pokuku kaj majo kj kle na hrva?ki strani, mogo?e najdm kj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.