Gustav Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 hoj, je ?e komu servis ra?unal za ro?no regeneracijo traktorskega DPF filtra? Summit na primer ho?e za regeneracijo na motorju D5 2,4 imeti zlo velik evrov, me je kar na rit vrglo... To nea more? verjeti kaj se eni grejo..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
igorml Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 ?io, na moji 6 so ga regeneriral ker mi je gorela lu?ka in so ra?unal 30?. Pribli?no eno uro dela. Lp Citiraj
jures Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 hoj, je ?e komu servis ra?unal za ro?no regeneracijo traktorskega DPF filtra? Summit na primer ho?e za regeneracijo na motorju D5 2,4 imeti zlo velik evrov, me je kar na rit vrglo... To nea more? verjeti kaj se eni grejo..... Volvo? Vprasaj se Interclass....(drugac pa a ni to HDI masina? Nisem preprican) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 15. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Kamorkol pokli?e? na servis, povedo druga?e. Eni bi DPF pri 130 ooo km kar menjal, eni bi delal regeneracijo, kasiral par ? manj kot 100 itd. Katastrofa od servisov, res. Ma?ina D5 je po mojem kr Volvo Genuine.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
igor_mm Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Meni so na Selmarju v Celju ra?unali cca 60? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Ma?ina D5 je po mojem kr Volvo Genuine.... Ja mater katera firma pa ?e dela vrstne pet cilindrske motorje, dizle in bencin ?Ja volvo, itaq so jih pa kitajci kupl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Ja mater katera firma pa ?e dela vrstne pet cilindrske motorje, dizle in bencin ?Ja volvo, itaq so jih pa kitajci kupl. alfa tud (lancia fiat) 2.4jtd Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 A ni tle govora o avtih ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Ja mater katera firma pa ?e dela vrstne pet cilindrske motorje, dizle in bencin ?Ja volvo, itaq so jih pa kitajci kupl. Tu je tudi fiat-lancia s 5 cilindri?nim dizel motorjem . Bil pa je tudi VW z motorjem (bencin) V5 Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Tu je tudi fiat-lancia s 5 cilindri?nim dizel motorjem . Bil pa je tudi VW z motorjem (bencin) V5 Volvo V5 se vozi v Ford Kuga in Ford Focus ST tud Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 A ni tle govora o avtih ? ne, bil je govor o prevoznih sredstvih, jaz sem pol omenjal en pravi avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Pozabl ste fiatove HGT modele. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Ampak prva V5 ma?ina je pri?la od VW - VR5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 19. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Kokrkol, olupili so nas za 96, e, plus precej manj nafte je v tanku. Pozitivno je, da so avto opral in je bil ?efe vesel. Zanimivo je, da se je na?el servis, ki je hotel filter menjat, en drug servis, pa je govoril o dolivanju aditiva, ki ga mimogrede Volvo sploh nima. bravo stroka, ni kej. In bravo ekologija in DPF, matr Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.