Turbo Lumpi Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 Dolga?as bil, pa sem si rekel da bom vgraviral mazda-si.net logotip na plexi steklo debeline 5mm. Je ?e working project, ker sem prvi? graviral z dremljem so ?rke rahlo ''pijane'' (za naslednjo plo??ico bom verjetno naredil ?ablono). Plo??ica je osvetljena ob strani z eno led diodo, pri kon?nem izdelku bodo pa verjetno 3 od spodaj (dimenzije 3mm). Spodaj pride ?e podstavek, da skrije napeljavo ter diode. Probal sem tudi razli?ne barve: Bela: Zelena: Ter meni najlep?a, rde?a: Citiraj
Deeyan Napisano 15. januar, 2010 Prijavi Napisano 15. januar, 2010 morm re?t, da ti je kr dober ratal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
wiperboy Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 ni slabo ?uj Citiraj gremo na?i.....
PATO Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Ja res je dobro u?e?na zadeva (ker vaja dela mojstra bo? pa naslednji? itak ?e lep?e nardil) Citiraj
Don Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 V?e? mi je. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
_matey Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Lepo nareto za prvi? v drugo pa bo itak lep?e Kje pa si kupil ta dremelj za gravirat? pa koliko stane ?e ni skrivnost? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 16. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Hvala za pohvale... Ja no ta ''dremelj'' je ubistvu ime najbolj popularne ferme za take stvari, je pa stvarca dokaj preprosta in se dobi v vsakem Bauhausu, pod imenom set za graviranje ali nekaj podobnega! ?e slika za la?jo predstavo: Zraven pride (?e kupi? set) tudi nekaj 20 nastavkov za razli?ne stvari (razli?ne glave, brusni kamen, ?mergel,..) Citiraj
_matey Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Ni problema za pohvale..trud je nekaj vreden Aha..hvala..bom malo pogledal po trgovinah mogo?e se kaj najde Citiraj
wiperboy Napisano 17. januar, 2010 Prijavi Napisano 17. januar, 2010 ali mogo?e voham tr?no ni?o Citiraj gremo na?i.....
Z M A J Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Dobra zamisel, pa tut izvedba! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
taubek Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 lepo zrihtano.. za osvetlitev pa boljk priporocam 120° 5mm ledice. lp. Citiraj Zoom-zoom
Peričnik Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 res dobr narjen Citiraj veter u laseh
ETZ Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Glede na to, da si to delal prvi? je kar lepo.. Ker imam s temi zadevami ?e veliko izku?enj, ti lahko dam nekaj nasvetov. Steklo je primernej?i material za graviranje. Moji prvi izdelki so tudi bili narejeni s tak?no tehniko, kot si ti naredil. Z Alkoholnim flomastrom sem narisal, potem zgraviral rob, kasneje pa ?e o notranji strani. Potem sem si kupil pi?tolo za peskanje in sem na steklo zalepil samolepljivo folijo, katero sem ro?no izrezal ?e ni bila preve? komplicirana oblika. Zahtevnej?e stvari sem si pa dal izrezat iz nalepk. In tako je nastalo ?e toliko raznoraznih izdelkov(spominkov, pokalov, daril...) da niti sam ve? ne vem kaj vse sem naredil. Kar tako naprej, vsak naslednji izdelek bo lep?i od prej?njega Citiraj
Z M A J Napisano 22. maj, 2012 Prijavi Napisano 22. maj, 2012 @Lumpi, lahko bi izdelal kak?no takole MAZDA KLUB! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 @Lumpi, lahko bi izdelal kak?no takole MAZDA KLUB! +1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.