mazda-mx3 Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 ej kaj je kasna razlika podmazovanja pri atm. motorjih v primerjavi z turbo motorji...nekje sem slisal da imajo turbaci sprice dodane da spricajo na bate od spodaj...ne vem tocno...kaj je to res? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 mogo?e pri dolo?enih motorjih.turba?i majo ve?je oljne ?rpalke, pa oljne filtre z ve?jo prepustnostjo.?e si misli? gor montirati turbo ni tako enostavno kak je sli?ati. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Tič Napisano 18. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2004 ja turbaci majo to dodatno. mislim da je edina navadna masinca (ena zelo redkih no...med vsemi znamkami) ravno mazda 1.8 se mi zdi (tista ko je v MX-5) ki ima tudi to, ceprav nima turbota . Sem kak tedn nazaj bral o tem na neki strani. je vsa zgodovina masinc napisana Citiraj ---------------------------------------
mazda-mx3 Napisano 19. februar, 2004 Prijavi Napisano 19. februar, 2004 sam bi blo fajn da mas denar, pa se malo igras in poskusas in tako naprej.....hehe, sam moras met $$ Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
din Napisano 20. februar, 2004 Prijavi Napisano 20. februar, 2004 ej kaj je kasna razlika podmazovanja pri atm. motorjih v primerjavi z turbo motorji...nekje sem slisal da imajo turbaci sprice dodane da spricajo na bate od spodaj...ne vem tocno...kaj je to res? Ja je res, pa glavna gred je druga, pa ojnice, pa bati, pa ventili, pa glava, pa kolektorji, pa, pa, pa..... v glavnem na zunaj zelo podobno, znotraj totalno druga pesem. Citiraj
din Napisano 20. februar, 2004 Prijavi Napisano 20. februar, 2004 Zej BPT sem tak ze odpisal, ker se vseen hocm met zanesljiv avto. Kaj pa tocno potrebujem ce bi hotel B6T? Samo golo masino al se kej ostalo? Mislim da menjalnik, polosi, elektronika in podobno lahko ostane kar staro not a ne? ciao Verjetno bi potreboval, ra?unalnik, kompletno navlako pri sesanju, kompletno navlako pri izpuhu, verjetno ?e kak?en nosilec, pa upaj da bo lepo pasalo z obstoje?im menjalnikom in si uspel. Aja pa mogo?e ?e benz pumpa. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. februar, 2004 Prijavi Napisano 26. februar, 2004 Mal poglejte na http://www.mazdamaniac.comJe vse opisan kako je dodal MX-3 in MX-5 turbine Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.