canyon Napisano 17. januar, 2010 Prijavi Napisano 17. januar, 2010 Zdravo ... evo komi sm postou novi lastnik mazdice, bo treba v roku 1000 km max narediti servis ... sam pa nikjer ne najdem podatkov kdaj so bili kdaj menjani jermeni in ker ma avto ?e 229.000 km sem se odlo?u da bom kar lepo use komplet zamenu ! zanima me zanima ?e kdo ve kolk bi me kej ku?tal ?e kupim use jermene, use filtre in olje ... predpisano je SG 10W-30 sam a nej tazga not nalijem al dam kej druzga ... ker res ho?em da mi bo avto laufu u piko in da nebo nobenih problemov. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Zdravo ... evo komi sm postou novi lastnik mazdice, bo treba v roku 1000 km max narediti servis ... sam pa nikjer ne najdem podatkov kdaj so bili kdaj menjani jermeni in ker ma avto ?e 229.000 km sem se odlo?u da bom kar lepo use komplet zamenu ! zanima me zanima ?e kdo ve kolk bi me kej ku?tal ?e kupim use jermene, use filtre in olje ... predpisano je SG 10W-30 sam a nej tazga not nalijem al dam kej druzga ... ker res ho?em da mi bo avto laufu u piko in da nebo nobenih problemov. Poglej na tej strani:http://www.herkules.si/ Js jermenov in tega ?e nism menju tak da za cene nimam pojma, mam pa ?ez kake 3.000km menjavo olja, in bom dal not, tak ku je blo (10W40), oljni filter me je stal okrog 5? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 18. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Poglej na tej strani:http://www.herkules.si/ Js jermenov in tega ?e nism menju tak da za cene nimam pojma, mam pa ?ez kake 3.000km menjavo olja, in bom dal not, tak ku je blo (10W40), oljni filter me je stal okrog 5? hvala za link ... ?e mal ?ekeram cene jermenov in ?ponarjev ... filtri niso problem to je u izi ... mogu bom idin ?e dihtnga menjat na pokrovu ventilov ... druga? pa ker olje uliva? v avto castrol, total, elf ... sam v knjigi sm prebrau da je za ta motor predpisan SG 10W30 pol pa nevem kako je to zdej ... men je skos majster govoru da nej tist olje ulivam k je prepisan ... a ti druga? kej ?re olje k zdele k sm jo est v roke dubu ... ma ?ist mal olja ?e ... je ?ibka skor suha ... ?ist nakonc dol je ?e mal od olja ... vi?je je pa su?a ... tko da mo?no upam da mi ga ne pije ... ker kadi se n? z avspuha ... smrdi pa tud ne po olju ko sm na mer Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 hvala za link ... ?e mal ?ekeram cene jermenov in ?ponarjev ... filtri niso problem to je u izi ... mogu bom idin ?e dihtnga menjat na pokrovu ventilov ... druga? pa ker olje uliva? v avto castrol, total, elf ... sam v knjigi sm prebrau da je za ta motor predpisan SG 10W30 pol pa nevem kako je to zdej ... men je skos majster govoru da nej tist olje ulivam k je prepisan ... a ti druga? kej ?re olje k zdele k sm jo est v roke dubu ... ma ?ist mal olja ?e ... je ?ibka skor suha ... ?ist nakonc dol je ?e mal od olja ... vi?je je pa su?a ... tko da mo?no upam da mi ga ne pije ... ker kadi se n? z avspuha ... smrdi pa tud ne po olju ko sm na mer men ga ne papa niti kaplce sicer nvem to?no, mam pa Castrola ?e kupljenga, pa eni neki pravjo, da Castrol ni glih najbolj?, tak da zdej ko ga ?e mam ga bom probu. Druga? je blo pa ?e kr neki govora o olju za Z5 motorje: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2146 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1703 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1727 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Catya Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hey, ?e kaj pomaga- dihtngo sem menjala tudi jaz, stane 15 EUR. Mene tudi zdaj ?aka tavelik servis, sem pa dobila enga majstra, ki bo ene 300-350 colal skupaj z deli (upam, da dobim vse, kar je treba) in bo potem avto baje tudi spet predel Preveri ?e razdelilno kapo, cev med zra?nim filtrom in sesalnim kolektorjem in ?e kaj Uporabljam pa Valvoline. Lp Kat Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
canyon Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hey,?e kaj pomaga- dihtngo sem menjala tudi jaz, stane 15 EUR. Mene tudi zdaj ?aka tavelik servis, sem pa dobila enga majstra, ki bo ene 300-350 colal skupaj z deli (upam, da dobim vse, kar je treba) in bo potem avto baje tudi spet predel Preveri ?e razdelilno kapo, cev med zra?nim filtrom in sesalnim kolektorjem in ?e kaj Uporabljam pa Valvoline.Lp Kat aha ... ja est sm ra?unu da bi me materjal pr?u ukol 120 ? ( jermeni in ?ponarji ), za olje bom ?e vidu sam sam sej me bo pr?u ukol 30 ?k ga bom sam 3 L uzeu, ?e gre baje v avto samo 2,5 L olja ... delu bi pa iz prjatlom k ma delavnico doma in vs orodje ... parkrat smo ?e jermene menjal ... tko da mislm da nebi blo problema tud tle zamenat, olje pa filtre je pa itak ?ist u izi zamenat tko da sploh ni panike Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 aha ... ja est sm ra?unu da bi me materjal pr?u ukol 120 ? ( jermeni in ?ponarji ), za olje bom ?e vidu sam sam sej me bo pr?u ukol 30 ?k ga bom sam 3 L uzeu, ?e gre baje v avto samo 2,5 L olja Dobro jutro, od kje ti ta ideja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Dobro jutro, od kje ti ta ideja ? se strinjam, u Z5 motor gre okrog 4 litre olja, mogo?e malenkost manj, Canyon, ?e ma? knji?co to?no pi?e kolk gre noter Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hey,?e kaj pomaga- dihtngo sem menjala tudi jaz, stane 15 EUR. Mene tudi zdaj ?aka tavelik servis, sem pa dobila enga majstra, ki bo ene 300-350 colal skupaj z deli (upam, da dobim vse, kar je treba) in bo potem avto baje tudi spet predel Preveri ?e razdelilno kapo, cev med zra?nim filtrom in sesalnim kolektorjem in ?e kaj Uporabljam pa Valvoline.Lp Kat absolutno prevelika cena,rajsi pripeli k meni al pa yavaru,pride skoraj pol manj Dobro jutro, od kje ti ta ideja ? se podpisem pod to v z5 motor gre najmanj 3.5 l olja z menjanim filtrom olja ker so pa tudi filtri razlicni lahko gre kaki deci vec manj pa sigurno ne sem ga vozil pet let in povem iz prve roke Citiraj MAZDA POWER
canyon Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Dobro jutro, od kje ti ta ideja ? prjatu mi je reku k ma isto to 1.5 16v da ma baje sam 2,5 L olja v kartarju pol pa nevem se podpisem pod to v z5 motor gre najmanj 3.5 l olja z menjanim filtrom olja ker so pa tudi filtri razlicni lahko gre kaki deci vec manj pa sigurno ne sem ga vozil pet let in povem iz prve roke ok ... hvala za info. ... tolk da vem da nm kej zasrou ... dobi? za pivo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 prjatu mi je reku k ma isto to 1.5 16v da ma baje sam 2,5 L olja v kartarju pol pa nevem Da ni zamenjal menjalnika in motorja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Pri 3,5 L v motorju Z5 ma? ?e kar max, ?e ne celo ?ez, nikakor pa niti slu?ajno kar na pamet notr nalit 4L, ker to pa ne bo ni? kej koristno za motor, ?e ga bo krepko ?ez maksimum! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 21. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Pri 3,5 L v motorju Z5 ma? ?e kar max, ?e ne celo ?ez, nikakor pa niti slu?ajno kar na pamet notr nalit 4L, ker to pa ne bo ni? kej koristno za motor, ?e ga bo krepko ?ez maksimum! poznam to poznam ... sm jih na praksi tud zarad tega ?e kr sli?u k sm ga kk?ne 2 deci preve? ?ez naliu pa sm ga mogu pol vn spu?at da je blo to?no ... sprobavat pa raj ne grem ... pa tud raj ne vem kaj se zgodi z motorjem ?e je preve? olja ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
canyon Napisano 21. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2010 mam ?e eno upra?anje ko se usedem v avto in ga zalaufam ko je mrzu mi lu?ka za olje malo dal ?asa sveti, ko pa je avto topu mi pa takoj ugasne, olja mam mal pod maximumom a je to mo?no da zdele ko je mraz da olna pumpa malo te?je potegne polje ker je mraz me kr mal psihera pa se bojim da ni kej huj?ga Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Marko_mx-3 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 ?imprej olje dolit in ja to je zaradi bolj gostega olja in mal traja, da dobi tist pritisk olja. Citiraj
PeW Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 jst mam pa eno vpra?anje! sedaj bom moral zamenjati olje in me zanima kak?no olje gre v mazdo 323f BJ 1.8 16V??? Sedaj sem dal notr proton olje in mi ga je skoraj popilo vsega mehanik mi je rekel da je krivo to ker nisem dal pravega olja notr! ali je to res? predlogi?? Citiraj ZOOM-ZOOM
YavarYe X6V6 Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 jst mam pa eno vpra?anje! sedaj bom moral zamenjati olje in me zanima kak?no olje gre v mazdo 323f BJ 1.8 16V??? Sedaj sem dal notr proton olje in mi ga je skoraj popilo vsega mehanik mi je rekel da je krivo to ker nisem dal pravega olja notr! ali je to res? predlogi?? Je res, ker si ?paral si v bistvi zapravil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
PeW Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 Je res, ker si ?paral si v bistvi zapravil. ja sej tokrat nebom ?paral! ma fotr mi ga je zrihtal zastojn pol sem ga dal notr! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 ma Proton olje je jajca od jajce, tega js ?e u Yugota nebi dal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 ma Proton olje je jajca od jajce, tega js ?e u Yugota nebi dal ma za bohlonej je vredu Citiraj ZOOM-ZOOM
Marko_mx-3 Napisano 28. februar, 2010 Prijavi Napisano 28. februar, 2010 Od Petrola redno uporabljamo olje in ?e ni bilo nekih problemov, res pa da ne na avtih Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.