Mraušk Mčk Napisano 24. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Govedina bi lahko v tistile klan?ek pri?la sama in to brez keten. Al je razvajena al pa razkosana. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Za ljubitelje tehnike in mo?i:takole smo peljali 720 kg govedine. ?al je na najbolj zanimivem delu zmanjkalo baterije. Na kameri, ne na Mazdi, da ne bo pomote. A je kdo opazil da je avto SPUCAN ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 A je kdo opazil da je avto SPUCAN ???? Glej, pa res! Citiraj
Slivka Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 To je torej to: Nova Mazda BT 50 DC 4x4 Citiraj
Boss Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Ameri?ka razli?ica :ne vem: Evropska verjetno ne bo tako na?i?kana. Citiraj
madmax Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 pa menda ja ne no!? proti temu skorpucalu ?e ssangyongov pick up zgleda sprejemljivo Citiraj
Slivka Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Mislim, da Mazde ne bomo ve? videli takole: Citiraj
Slivka Napisano 27. februar, 2011 Prijavi Napisano 27. februar, 2011 Sicer bi pa tu poleg lahko dal nekaj svojih fotografij, ne pa da tuje lepim poleg... Kakorkoli, ?e vedno bolj?e od tega: Citiraj
David Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Napisano 8. marec, 2011 Kar se 4x4 pogona ti?e je Nissan 100% bolj?a izbira...vedno! Tuki se pa podpi?em... ?e s pomo?jo blokade sredinskega in zadnjega diferenciala se ne ustavi nikjer... no skorej nikjer... Citiraj Feel free....
Slivka Napisano 8. april, 2011 Prijavi Napisano 8. april, 2011 ?e malo za ljubitelje tehnike in mo?i... Citiraj
Slivka Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Spodoben delovni stroj za 45100?. To bo naslednja moja "Mazda"... http://www.siol.net/avtomoto/novice/kratke...i_mercedes.aspx Citiraj
Sirius Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Spodoben delovni stroj za 45100?. To bo naslednja moja "Mazda"... http://www.siol.net/avtomoto/novice/kratke...i_mercedes.aspx Eno nulo z zadnje strani pa ti bodo sponzorirali strici iz ozadja. S tem terencem bi Lokavec z okolico precej pridobil na vrednosti. Pa tudi zameti ti ne bi delali preglavic. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Slivka Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Eno nulo z zadnje strani pa ti bodo sponzorirali strici iz ozadja. 451000?. S tem terencem bi Lokavec z okolico precej pridobil na vrednosti. Pa tudi zameti ti ne bi delali preglavic. Lokovec, ne Lokavec... Citiraj
marko91 Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Kupis lado nivo in si zmagu meni dela k urca in gre povsod .. kjer se traktor ni sel sem jst z nivo lazil ;-) Citiraj
Slivka Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Priznam Ladi Nivi vse njene lastnosti in zna?ilnosti. Za moje potrebe ima le malo premajhno nosilnost. Citiraj
Slivka Napisano 3. januar, 2014 Prijavi Napisano 3. januar, 2014 Tomozuki, tule bo bolj?a tema o terencih. Za moje pojme tile "grebejo" in "plezajo": Temu se re?e terenec. Tisto, kar zdaj na veliko reklamirajo kot terence, so bolj hoby program... V pravih terencih je lahko samo mehanika, avtomatika pa ne. Je pa zato voznik tisti, ki je najve?ja slabost pravih terenskih vozil. Ker ?e ne zna, vsa mehanika ni? ne koristi. Za dirkat po makadamu pa - Red Bull je imel reklamo, da jim je dirkalnik formule 1 u?el z neke farme in so ga lovili po neki makadamski poti. Pa je navaden dirkalnik formule 1. Pa ne bi potem tisti na?minkirani pick up zmogli dirkati po makadamu? Citiraj
Tomozuki Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Ker nimam pojma o terencih, bom samo pametoval, ti me bo? pa mimogrede ?e kaj nau?il Sem pa tu prebral (pa ?e kje drugje), da Niva ni nevem kak?en terenec. Je pa dober delovni stroj za svojo ceno. http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat.../fpart/all/vc/1 Kolikor sem pregledal videev pa je tak (ja, zdaj odkrivam toplo vodo). Kraj?a medosna razdalja in majhna te?a je dobra kombinacija za blato. Za plezanje po skalah rabi? kratko medosno razdaljo, zvi?ano podvozje in mehke gume (pa kak kilogram manj ne ?kodi). Pick-up kot je recimo Raptor na dvignjenem podvozju, je pa vbistvu formula za pu??avo. Podvozje zgleda precej mo?no in dobro po?ira luknje pri velikih hitrostih, za kake blatno-sne?ne podvige je pa predolg in prete?ek. Ona formula je sicer po res ravni pe??eni poti kar dobro opravljala izziv, je pa tudi res, da ni bilo nobene 2cm kotanje nikjer, sicer bi verjetno odletelo vse, od podvozja do koles. Meni se vseeno zdi, da Raptor ni za odmet: Citiraj
Slivka Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Glede na to, da je njena cena samo 1/3 cene pravega terenca, je neverjetno zmogljiva. Predvsem jo odlikuje to, da nima neke nepotrebne ?minke. Kar je na njej, je nujno potrebno. Nobene re?i pa ni, ki bi bila samo "za lepo videti" in ni? drugega. Kar pa za SUV vozila ne bi mogel re?i. ?eprav jo na tistem forumu, ki si ga prilepil noter, uvr??ajo med SUVe, je Lada Niva precej bolj zmogljiva od njih na slab?em terenu. Vsi SUVi pa so dale? bolj?i na dalj?ih poteh po odprtih cestah. Konec koncev, Lada je res namenjena za Ruske tajge in ne vsakodnevni vo?nji od npr. Kopra do npr. Maribora... Ja, ji pa res manjkata zapori diferencialov. Kar pa ti npr. pri Mamutu uredijo za 1000? po kosu. In ?e da? 13000? za Lado in ?e 2000? za obe blokadi, dobi? zelo dobrega terenca dokaj poceni. In ti ga ni ?koda pognat po vseh brezpotjih. In tudi ?e kaj "prime?", ne bo kak?ne hude ?kode... Poraba? Ja, Lade Nive tu po Lokovcu porabijo okoli 16 litrov bencina na 100 km (vsaj tiste, katerih lastnike poznam). Kar pa sploh ni veliko v primerjavi z mojo Mazgo BT50 4x4 DC, ki pokuri na letni ravni povpre?no okoli 16,5 litrov nafte na 100 km. Le da je Lada neob?utljiva na nizke temperature, dizela?i pa pri -18°C ali manj dajo vedeti, da je mrzlo. Pri terencih in njihovi pravilni uporabi je treba pa? upo?tevati, da energija ne nastane iz ni?... Ne, Raptor in podobna vozila nikakor niso za odmet. ?e potrebuje? vleko kak?ne prikolice z dvema konjema od hipodroma do hipodroma in tudi na kak pa?nik. Ali ?e potrebuje? vleko kak?ne manj?e jahte. Ali ?e potrebuje? prevoze manj?ih tovorov te?e okoli ene tone in podobno, so ta vozila vsekakor dober asistent pri delu. ?ejk pa ?e nisem, da bi kupil Raptorja zato, da grem skakat ?ez pe??ene sipine... Citiraj
Tomozuki Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 O?itno tudi terenci prihajajo v ve? variantah Sem pa na?el eno Raptorjevo konkurenco: Citiraj
Slivka Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 In ?emu dati nekaj 1000? za terenca, ?e ga lahko dobi? za nekaj 100? Citiraj
Deeyan Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 In ?emu dati nekaj 1000? za terenca, ?e ga lahko dobi? za nekaj 100? Tut hrosci niso lih pocen vec Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 Res je, da niso ve? poceni, vseeno pa so cenej?i od Mazde BT-50. In kolikor vidim na posnetkih, tudi z Mazdo BT-50 ne bi pri?el dlje, kot pa tale mo?i?ek s hro??em. Tam na tistem po?evnem jarku, kjer je imel sprednjo desno gumo v zraku, bi se tudi BTjka ustavila. Ker so Mazdini strokovnjaki namesto dveh popolnih blokad diferencialov raje montirali piska?a, ki ti piska, ?e pusti? klju? v klju?avnici in odpre? vrata. O?itno je po njihovem mnenju to za terensko vo?njo bolj pomembno... Citiraj
Slivka Napisano 1. maj, 2015 Prijavi Napisano 1. maj, 2015 Krasen dan. In da ne bo kdo mislil, da je to samo v domeni mo?kih... O?itno precej raje porivajo, ?e je Audi... Usklajevanje mnenj: 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Vsi obljubljajo neki kleni in robustni delovni stroj, potem pa na tr?i??e pripeljejo neko na?minkano avtomatizirano frajarijo za ne?ne ro?ice... http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/09/renault_alaskan.aspx Citiraj
mazdaman Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 na isti osnovi bo tudi Mercedes https://youtu.be/WQoR7HKht7Q Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.