mazdaman Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Pa smo do?akali naslednico 5tke Predstavitev predvidena na ?enevskem Avtosalonu v marcu, poleg pa pri?akujmo ?e dve novosti. Do sedaj so znani motorji 2,0 DISI z i-stop in 6-stopenjski menjalnik, kakor tudi 1,8 z 6-stopnjeskim menjalnikom. Opremljena bo z spet z drsnimi vrati in 7 sede?i kakor tudi Karakuri Flexibilnost. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Evo, nova Mazda5... Z novim 2.0 DiSi-jem in ?e par drobnarijami. http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2554 Hehe, bil 2 min pred Mazdamanom Pa ?e notranjost... Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 V?e?na, pa spet se re?i V avtomagazimu je napovednik novitet VSEH proizvajalcev in mazda ima za 2010 samo M5 tam nekje avgusta v SLO. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Kaj pa uni dodat ?e ene par gumbov gor na volanski obro?? M3 ima rekordno ?tevilo gumbov na volanu, sem upal, da ga bodo pri M5 poru?ili Citiraj
mazdaman Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 V njihovem napovedniku pi?e The all-new Mazda5 will go on sale in Europe this fall. It is one of three premieres that will be unveiled at Mazda’s press conference to be held at the Mazda stand in Hall 5, on 2 March. tako, da nekaj ?e bojo predstavili. ja tisti dve minuti pa pa? ker pi?em samo z 2-4 prsti pa ?e tu pa tam kaj zbri?em :ne vem: ?e dve sliki Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Avto je ze 1A sam kaj ko z modeli rastejo tudi cene!!!!! Jebemu M5 bo spet tja do 30.000 francozi z novim 5008 (ne bi imel) so od 14.500 do 25.000 s zanimivo 1.6 TURBO masino na bencinarju ?eprav ko jo gledam mi zadaj ni v?e? - ?ipa je premajhna in ?elo ima ko kak ?efur ali kit grbavec.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Bemu a ?e zmeraj niso spremenili ta zastarel, grd rde? display... Je ?e pravi za??itni znak za Mazdo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Mazda5 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Uuuuuu, lepa 5-ka! Kaj nisem po?akal do jeseni, bi lahko vozil ?isto novi model . Oblika je zelo v?e?na, tako da ! Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Bemu a ?e zmeraj niso spremenili ta zastarel, grd rde? display... Je ?e pravi za??itni znak za Mazdo M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aichi Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki) ?e sre?a, da je samo oran?ni, v Trojki je not ?e en tak beli, ki ga je sorodnik od glavnega in?enirja sforsiral, ker ma mini privat fabriko displej?kov Citiraj
Mazda5 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Tudi sedaj ima zelenega s ?rnimi ?rkami! Citiraj
BOJČ Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki) Saj vem jures, mislil sem na splo?no. Res je ?e ?as, da naredijo kaj v ve? barvah ali pa 3D. Poglej recimo novo 6ko GTA, ki ima ?tevce super, display pa je na prvi pogled kot iz stare ?estke, sploh ne pa?e skupaj... No ja, je pa to res stvar okusa. Sam imam rad lu?ke, pa barve, pa velike displaye in me to zgleda tudi zato moti Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Saj vem jures, mislil sem na splo?no. Res je ?e ?as, da naredijo kaj v ve? barvah ali pa 3D. Poglej recimo novo 6ko GTA, ki ima ?tevce super, display pa je na prvi pogled kot iz stare ?estke, sploh ne pa?e skupaj... No ja, je pa to res stvar okusa. Sam imam rad lu?ke, pa barve, pa velike displaye in me to zgleda tudi zato moti Manj kot je high techa, bolje je... Drugace ima pa Peugeot5008 sedaj head up display - direkt konkurenca M5, samo kar naj ga ima ker nima drsnih vrat.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men od spredi zgleda kot nasmejana svinja bradavi?arka ampak je vseen cute. Zanimiva so pa vrata in tista zavita linija, ki bo pomenila, da bo treba ob vsaki minimalni po?kodbi (zvitju) vrat le ta obvezno menjavat, saj mislim, da ga ni frajerja, ki bo tko poklepal in poli?al, da bo ujel linijo in se ne bo videlo ni?. Citiraj
Deeyan Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Mal me spominja na Osmico Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Pa smo do?akali naslednico 5tke Predstavitev predvidena na ?enevskem Avtosalonu v marcu, poleg pa pri?akujmo ?e dve novosti. Do sedaj so znani motorji 2,0 DISI z i-stop in 6-stopenjski menjalnik, kakor tudi 1,8 z 6-stopnjeskim menjalnikom. Opremljena bo z spet z drsnimi vrati in 7 sede?i kakor tudi Karakuri Flexibilnost. In spet ta ?uden nasme?ak spredaj,ki meni osebno ni v?e?. Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 In spet ta ?uden nasme?ak spredaj,ki meni osebno ni v?e?. Meni je pa rit mimo, prevec nesorazmerno....res kot tole: P.S. Naj nekdo spopa skupaj oba ?lanka... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Riky Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Zanimiva ta filozofija "nagare" ... me zanima, ?e pripomore tudi kaj k aerodinamiki, al je samo ?minka... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/...01/mazda_5.aspx Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Zanimiva ta filozofija "nagare" ... me zanima, ?e pripomore tudi kaj k aerodinamiki, al je samo ?minka... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/...01/mazda_5.aspx To je ze tretji clanek na temo nova M5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men je pa avto?ek lep, k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Men je pa avto?ek lep, k zmaj! Hehe, bere se kot, da ma? full izku?enj z zmaji Citiraj
David Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hehe, bere se kot, da ma? full izku?enj z zmaji Eee boss... ma ne provocirej strica ki bo jezen ratal ko ZMAJ... :hohoho: Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Hehe, Boss - meu sm 3 mesce u slu?bi kolega, vsaka stvar je bla "k zmaj"; - la?n sm k zmaj - zspan sm k zmaj - sfukan sm k zmaj - za?il so me k zmaja - bil sm pjn k zmaj itd. Skratka zmajevo gnezdo totalno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 ...men pride na pamet sam tale: ...baba je te?na k zmaj. Citiraj
Don Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 http://www.zercustoms.com/news/2011-Mazda5.html Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.