stepski volk Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Ena "manj?a" te?ava pri mazdi mx5. Menda imam zadaj (po pripovedovanju lokalnega mehanika) v zavorni ?eljusti "zarustan" zarjavet cilinder?ek,saj priznam da ro?no zelo malo uporabljam in mi sedaj ro?na skoraj ni? ne prime in me zanima na kak?nega in katerega mehanika naj se obrnem. Hvala za odgovore Citiraj
BOBI Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Ena "manj?a" te?ava pri mazdi mx5.Menda imam zadaj (po pripovedovanju lokalnega mehanika) v zavorni ?eljusti "zarustan" zarjavet cilinder?ek,saj priznam da ro?no zelo malo uporabljam in mi sedaj ro?na skoraj ni? ne prime in me zanima na kak?nega in katerega mehanika naj se obrnem. Hvala za odgovore na yavara Citiraj MAZDA POWER
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2010 Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Ker ni navor, bi se lahko kj zmenila, samo ?ele nasledn tedn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
stepski volk Napisano 24. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2010 Ker ni navor, bi se lahko kj zmenila, samo ?ele nasledn tedn. To bi mi ti zrihtal ali kak?nega pozna?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Oboje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.