Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

novi amortizerji Sachs Super Touring - 59,00 /kom

vgradnja 70 EUR... poobla??eni servis... zakaj ? zato, ker sem tako hotel, ?e koga moti, naj se izogne komentiranju ;)

optika 20 EUR... za vsak slu?aj, ker mamo slabe ceste... p/s: je bila potrebna samo kontrola, ostalo je vse kot mora biti ;)

ker zadnjih ?e nisem dobil... jih bom menjal ob priliki... :)

zakaj sem menjal ?

ker ma avto ?ez 100k km in ker je spredaj desno nekaj delalo kljoc kljoc... zdaj ve? ne dela ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

novi amortizerji Sachs Super Touring - 59,00 /kom

vgradnja 70 EUR... poobla??eni servis... zakaj ? zato, ker sem tako hotel, ?e koga moti, naj se izogne komentiranju ;)

optika 20 EUR... za vsak slu?aj, ker mamo slabe ceste... p/s: je bila potrebna samo kontrola, ostalo je vse kot mora biti ;)

ker zadnjih ?e nisem dobil... jih bom menjal ob priliki... :)

zakaj sem menjal ?

ker ma avto ?ez 100k km in ker je spredaj desno nekaj delalo kljoc kljoc... zdaj ve? ne dela ;)

Lepo in dokaj ugodna cena. :P Ampak...

Napisano

kaalman definiraj "slabe ceste" :D

skoraj kot na Kosovu ;)

LP KAALman

Napisano

Samo vseeno,100 tiso? ni glih neka cifra,da bi ?li v maloro,a? :whatever:

avto je spu??en ?e od leta 2005... saj ne da so popolnoma hin... so pa slab?i... in z novimi se avto bolj?e in lep?e pelje, tudi ovinki so bolj suvereni ...

LP KAALman

Napisano

avto je spu??en ?e od leta 2005... saj ne da so popolnoma hin... so pa slab?i... in z novimi se avto bolj?e in lep?e pelje, tudi ovinki so bolj suvereni ...

to pa ti verjamem,da se lep?e in bolj varno pelje.V vsakem primeru si na bolj?em. :bravo:

Napisano

Ej ker si glih nabavljal, a imam js iste kot ti, al si ti vzel kake "kraj?e" ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ej ker si glih nabavljal, a imam js iste kot ti, al si ti vzel kake "kraj?e" ?

hmm... ?e ma? ti iste ? ... verjetno, vsaj koliko sem jaz videl, so ?ifre iste za 2.0D in 2.3i :) poglej tule:

http://webcat.zf-trading.com/index.asp?SPR=4

nisem vzel kraj?e...

moji so tile:

post-11-1264327568_thumb.jpgpost-11-1264327575_thumb.jpg

p/s: na isti strani si lahko najdete tudi sklopko ;)

Sachs je firma pod okriljem ZF...

LP KAALman

• 1 leto kasneje...
Napisano

hmm... ?e ma? ti iste ? ... verjetno, vsaj koliko sem jaz videl, so ?ifre iste za 2.0D in 2.3i :) poglej tule:

http://webcat.zf-trading.com/index.asp?SPR=4

nisem vzel kraj?e...

moji so tile:

post-11-1264327568_thumb.jpgpost-11-1264327575_thumb.jpg

p/s: na isti strani si lahko najdete tudi sklopko ;)

Sachs je firma pod okriljem ZF...

Zgleda, da bom moral menjati prednje amortizerje pri 100.000km :zvizga:

...pa sem si sposodil malo arhiva: Zanima pa me, kje lahko nabavim te "novi amortizerji Sachs Super Touring - 59,00 /kom"? KAALman ? :ne vem:

Napisano

sicer bi ti tole v razliki par eurov moral biti sposoben nabaviti vsak ki prodaja nadomestne dele za avto.... povpra?aj v lokalnih trgovinah, jaz pa bom kolegu mejl poslal, da vidim, kaj pravi...

LP, Sebo

LP KAALman

Napisano

sicer bi ti tole v razliki par eurov moral biti sposoben nabaviti vsak ki prodaja nadomestne dele za avto.... povpra?aj v lokalnih trgovinah, jaz pa bom kolegu mejl poslal, da vidim, kaj pravi...

LP, Sebo

Sem vpra?al, pa sem dobil ta odgovor:

Pozdravljen!

Sachs amortizerjem trenutno nimamo na zalogi. Lahko pa ponudino odli?ne plinske KYB amortizerje po ceni 68,19 ? za kos. :huh:

A mogo?e kdo pozna te amortizerje, pa kaj pomeni da so plinski a so bolj? ko oljni? :ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo. Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
    • Nisem vedel kam bi dal..vceraj na placu v Vipavi  
    • Sm kmet an s hribu doma... ... ...   Kako so si zdaj teli to zamislili?   Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih | 24ur.com WWW.24UR.COM Predstavniki Amnesty International Slovenije, romskih organizacij in Romov so na novinarski konferenci v Ribnici opozorili, da v Sloveniji petina romskih naselij še vedno nima pitne vode, čeprav je pravica do...   Komunala je Cigane lep čas pozivala, da si uredijo merilna mesta in priključke. Pa si jih niso. Torej so kradli, pa čeprav vodo. In ker je bilo komunali dovolj, so jih odrezali. In zdaj cela kampanija, da morajo priklopit nazaj. Mislim, če smo že na tem: saj v Sloveniji jih je še zelo veliko, ki bi radi brezplačno vodo.    In, mimo grede, če so že tako zagnani - tudi mi še nimamo priklopa na vodovod (zbiramo deževnico in jo filtriramo) in kanalizacijo, čeprav dobivamo položnico in jo moramo tudi plačevati. Če je torej to po ustavi zagotovljena pravica...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.