SpEkTr Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Kaj pa primerjam? 192KBIT mp3, pa kaj? CD narejen iz MP3? Al kak?en avdiofilski CD? Citiraj
LabiGT Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 primerjaj black album metallice, cd pa mp3 ce poznas album bos takoj opazil razliko (pri mp3 ni vec unega kristalnega zvoka) tko jaz opazam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Ampak govorimo o muziki v avtu in ne v audiofilski sobi... se vam ne zdi, da mal pretiravate :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ampak govorimo o muziki v avtu in ne v audiofilski sobi... se vam ne zdi, da mal pretiravate :ne vem: To?no to sem hotel povedat. Probajte pa tudi z vi?jim bitrejtom (vbr ni ravno najbol?a re?itev) pri mp3, fajlih, in verjemte opazl boste razliko na bol?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 no sej ce je govora o avtu pol je vseen tud ce je 128kbps..moji komadi so vecinoma vsi 128kbps Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 no sej ce je govora o avtu pol je vseen tud ce je 128kbps..moji komadi so vecinoma vsi 128kbps sej pr men tud sam si kr nisem upal povedat Citiraj
Alex Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Pri meni se ne poslu?a mp3-jev sploh.Amen. Citiraj
LabiGT Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 ej alex, jaz mam mp3 na telefonu, potem mam kabel, ki povezuje telefon na kasetofon v avtu... a bi se peljal z mojim avtom? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 ej alex, jaz mam mp3 na telefonu, potem mam kabel, ki povezuje telefon na kasetofon v avtu...a bi se peljal z mojim avtom? hm,peljal ?e peljal,samo bi raje poslu?al pi? vetra okoli avta.In hrup gum . Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.