ewerlast Napisano 24. januar, 2010 Prijavi Napisano 24. januar, 2010 Lep pozdrav. zanima me ?e pozna kdo postopek kako se resetira ra?unalnik na mx3 66kw.. al bo treba na servis peljat? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2010 Prijavi Napisano 24. januar, 2010 Kleme iz akumulatorja dol in za cca 20sekund pritisnit pedal za bremzo. Citiraj
Alex Napisano 24. januar, 2010 Prijavi Napisano 24. januar, 2010 Kleme iz akumulatorja dol in za cca 20sekund pritisnit pedal za bremzo. A ti to resno ? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2010 Prijavi Napisano 24. januar, 2010 ja resno, mislim da celo v servis manualu tko pi?e. Citiraj
igorml Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Ja tko se popolnoma prekine elektri?ni tokokrog. Ko pritisne? na zavoro pa se porabi ?e zadnji atomi elektrike.... Citiraj
Mazda5 Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Mislim, da je pametno tudi povedat, da se po resetiranju pusti avto laufat, vsaj 10 min v prostem teku. Po prete?enih 10 minutah avto ugasnit, nato pa ga je potrebno peljati - normalna vo?nja in hitra vo?nja. Zakaj? Zato, da se v ra?unalniku nazaj nastavijo vsi parametri. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Mislim, da je pametno tudi povedat, da se po resetiranju pusti avto laufat, vsaj 10 min v prostem teku. Po prete?enih 10 minutah avto ugasnit, nato pa ga je potrebno peljati - normalna vo?nja in hitra vo?nja. Zakaj? Zato, da se v ra?unalniku nazaj nastavijo vsi parametri. Ja, itaq, pol pa svizec zavije ?okolado. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda5 Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ja, itaq, pol pa svizec zavije ?okolado. Ni treba tega narediti ?e no?e, ne bo ni? narobe, ampak ta podatek dr?i! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ja, itaq, pol pa svizec zavije ?okolado. Ni treba tega narediti ?e no?e, ne bo ni? narobe, ampak ta podatek dr?i! Od kje teb ta ideja ? V svoji ne kratki praksi pa tega ?e nisem sli?al-videl, in te prosim ?e ma? kak link do teh podatkov da ?e naprej izobra?ujem na tem podro?ju. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.