LabiGT Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 ali je 245mm guma pre?iroka za 7.5J plati??e? sevedapa se poraba ti bo sla v Pm, tako da na koncu ne bos nc pridobil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
lonck Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 sorry, moja napaka... mislil sem, da gleda? 225/40 R18 in cel moj post je bil napisan na tej predpostavki mea culpa ni problema ;-) druga?e pa malo "na glas razmi?ljam" o alternativah glede 225/45 @Labi: se mi je zdelo, da je 7.5J prozka. Razmi?ljam o Rota wheels 8J,samo nekako bi bilo potrebno dobiti TUV za 245/40 Citiraj
lc4 Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 ce je excellence pol mamo izkusnje...nocem ti pokvart veselja ampak pocakaj do prvega dezja, ce ti bodo tudi takrat vsec pol ni panike Jaz tud imam exellence pa sm kr zadovoljen, samo so pri koncu, tko da razmi?ljam o nakupu novih.V o?jem izboru so:Dunlop SP 01Bridgestone Turanza ER300Continental Sport Contact 2 Govorimo o 205/55/16. ?e najbolj me zanimajo va?e izku?nje s tem Dunlopom,ker je tudi cenovno najugudnej?i ? Najve? se vozimo po severni primorski,se pravi ovinki levi in desni.Mogo?e kak?na druga znamka,vsi komentarji dobrodo?li ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Js sem od dunlpa imel - uporabljal in ?e vrdno uporabljam sp sport maxx, ma tud 4 rabljene z malenkost manj kot pol profila, ?e te zanima, za test dam za 150?, lahko pa se ?e kj zmenva. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lc4 Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Js sem od dunlpa imel - uporabljal in ?e vrdno uporabljam sp sport maxx, ma tud 4 rabljene z malenkost manj kot pol profila, ?e te zanima, za test dam za 150?, lahko pa se ?e kj zmenva. Hvala za ponudbo, vendar imam namen kupiti nove, ker ?e nima? sam stroja za premonta?o in balansiranje nisi kaj dosti prihranil.Me pa ?e vedno zanima mnenje kak?nega uporabnika , ki vozi Dunlop SP01,oziroma kak?no od zgoraj na?tetih znamk. Citiraj
LabiGT Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 vse te zgoraj sem vozil, trenutno imam ER300 -conti je sporten, se posebej po suhem, obraba je pa porazna, tiha je tud -er300 je mal glasnejsa, drugace pa zelo dobra -spo01 je slabsa od teh tukaj, po mokrem drsi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Hvala za ponudbo, vendar imam namen kupiti nove, ker ?e nima? sam stroja za premonta?o in balansiranje nisi kaj dosti prihranil. Me pa ?e vedno zanima mnenje kak?nega uporabnika , ki vozi Dunlop SP01,oziroma kak?no od zgoraj na?tetih znamk. Ne kapiram. Js nisem mel niti namena kaj prihranit, ?e te skrbi premonta?a ima kolega cca 7 km stran VSE aparture. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lc4 Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Ne kapiram. Js nisem mel niti namena kaj prihranit, ?e te skrbi premonta?a ima kolega cca 7 km stran VSE aparture. Nisi razumel. Jaz ne prihranim dosti, ker z rabljenimi bi pa? naredil par tiso? km, potem bi ravno tako moral kupiti nove,vsako premonta?o pa je treba pla?ati. ?e upra?anje za Labija:Ali SP01 drsi bolj kot exellence? Citiraj
LabiGT Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 ?e upra?anje za Labija:Ali SP01 drsi bolj kot exellence? tam-tam...skratka nobena od teh ni za moj stil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 nove goodyearke gor, 200km, lepijo se v ovinkih kot da bi bile iz lepila, naravnost grejo pa ko da bi bile drsalke Citiraj
lc4 Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 nove goodyearke gor, 200km, lepijo se v ovinkih kot da bi bile iz lepila, naravnost grejo pa ko da bi bile drsalke Katere GY si mislil ? Citiraj
tomaz108 Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Kaj pa Goodyear OptiGrip 205 55 R16 kdo pozna? Citiraj
LabiGT Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 tam nazaj si vprasal za ER300, te vzami, ker so zelo dobre (trdi boki=lepo se pelje na avtocesti in pa zelo dobra na mokrem) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 tam nazaj si vprasal za ER300, te vzami, ker so zelo dobre (trdi boki=lepo se pelje na avtocesti in pa zelo dobra na mokrem) meni pa er300 niso preve? odgovarjale-mi jih je pobralo po robovih(se vozim po zelo ovinkasti cesti). Sedaj imam re50a in so veliki bolj?e. Citiraj
LabiGT Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 itak, sej so za en razred visje (in boljse) zame so ble prevec "sportne", kar zdaj pri 240.000 prevozenih ne pride vec v psotev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 itak, sej so za en razred visje (in boljse) zame so ble prevec "sportne", kar zdaj pri 240.000 prevozenih ne pride vec v psotev Labi kolk kompletov gum si imel v tej zgodovini? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Mzada 6: -Bridgestone B390 (poraz) -Michelin Alpin A2 -Good Year Eagle F1 -Dunlop Wintersport 3D -Bridgestone Potenza Re050A -Michelin pilot Exalto 2 -Bridgestone ER30 -Good Year Ultragrip 7+ -Bridgestone ER300 se pravi 6 letne in 3 zimske (s tem da zimskih 2 sezoni nisem uporabljal), lani +predlani Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Mzada 6: -Bridgestone B390 (poraz)-Michelin Alpin A2-Good Year Eagle F1-Dunlop Wintersport 3D-Bridgestone Potenza Re050A-Michelin pilot Exalto 2-Bridgestone ER30-Good Year Ultragrip 7+-Bridgestone ER300 se pravi 6 letne in 3 zimske (s tem da zimskih 2 sezoni nisem uporabljal), lani +predlani Madona cela gumarska vojna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 evo boss mal z zamudo,prilozim slike od gum z dimenzijo 225/40 R18: aja sori je blo slikano ponoci pa z tel.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 ni problema, sej to je plan za naslednjo sezono, ker na trenutnih imam ?e 5mm profila je pa neki druzga hec... v?eraj proti ve?eru sem intenzivno mislil, da te moram spomnit na slike... o?itno sploh ne rabim ve? pisat ampak te kr tkole wireless spomnim Citiraj
iceman22 Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 ne bos vrjel ampak sem js to sele vcerej slikal okoli 11 zvecer,sem reku da morem poslikat k sem ti obljubu... hahahaha drugic ne rabis vec pisat..hahahahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
RoKo Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 Mzada 6: -Bridgestone B390 (poraz)-Michelin Alpin A2-Good Year Eagle F1-Dunlop Wintersport 3D-Bridgestone Potenza Re050A-Michelin pilot Exalto 2-Bridgestone ER30-Good Year Ultragrip 7+-Bridgestone ER300 se pravi 6 letne in 3 zimske (s tem da zimskih 2 sezoni nisem uporabljal), lani +predlani U madona, ktera letna je bila od na?tetih najbolj?a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2010 Prijavi Napisano 30. maj, 2010 evo boss mal z zamudo,prilozim slike od gum z dimenzijo 225/40 R18: aja sori je blo slikano ponoci pa z tel.. Kwa ma? to zaene majhne bremze gor ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. maj, 2010 Prijavi Napisano 30. maj, 2010 Kwa ma? to zaene majhne bremze gor ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.