mazdaman Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 je LabiGT napisal: pri druzinskem kombiju je najbolj pomembno, da mas trde bokejaz ne bi vzel nobeno od teh dveh, ampak bi pogledal: bridgestone, pirelli, firestone... Tam v pdf je ve? gum misli? da ni nobena primerna tudi nikian V Xl? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 aja ups sele zdaj vidu, da je vec kot ena guma tam od teh, ki so tam vredestein, nokian pa mogoce kumho Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 kaj pa GOODYEAR Efficientgrip 94 V ali H ? 85,80 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 ce si pripravljen dati vec, potem rajs pirelli P6 cinturato...definitivno prava izbira Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 P7 zmagal overall test letnih gum 2010 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-...r-Tyre-Test.htm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 na mx-5 je prejsnji lastnik dal nove Firestone SZ90(mi) prva slabost je ta, da so glasne, po suhem drzijo zelo dobro (tko al tko to vse nove gume znajo), se ne zvija, po dezju pa je srednja... par let nazaj sem razmisljal o tej gumi za 6-ko pol se nisem odlocil. pravilno sem naredil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kribos Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 na moji M6 so sedaj Bridgestone potenza RE050A po prvih 4000 km se mi zdijo kar vredu. Na M3 sem imel Michelin_Exalto_2 Super gume, morda je bila obraba nekoliko ve?ja ampak vseeno 1A Bo pa letos jeseni potreben nov nakup zimskih gum pa me kar malo skrbi glede te dimenzije ker zimske gume sem imel vedno Dunlop in sem bil nadvse zadovoljen, predvsem z zadnjimi 3D, ko sem pregledoval dimenzije, omenjenega modela, nisem opazil moje 215/50/17. Citiraj
Alex Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 je jures napisal: P7 zmagal overall test letnih gum 2010 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-...r-Tyre-Test.htm Imam. Definitivno najbolj?a guma,ki sem jo kdarkoli imel.Za po de?ju je pa koma-vozi? kot po suhem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.