igor_mm Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Rabim pomo?... Nad serviserji sem ?e obupal...?e dvakrat to ?tiri dni je bil ?e avto na mazdi in oni meni da z avtom ni? ni narobe.. Meni pa avto vsako jutro mrzel kot da nima turbine dokler se avto ?isto ne zagreje, ampak se to pojavlja samo zdaj ko so zunaj zelo nizke temperature, v poletnih mesecih te te?ave ni. ?e je kdo ?e imel podobne te?ave bi bil zelo vesel vsakega predloga. Citiraj
igorml Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 Kolk ?asa je brez mo?i? Takoj ko spelje? ali tud potem? Citiraj
igor_mm Napisano 25. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2010 KO speljem naredim cca 10km pol komaj dobi mo? Citiraj
Boss Napisano 25. januar, 2010 Prijavi Napisano 25. januar, 2010 To je neka za??ita, da ne bi preteral hladnega motorja. To se tud men dogaja, dokler motor kak?en km ali dva ni ?e ?isto segret. Sploh ni mo?i oziroma je ?ele v obratih nad 2.500 potem pa bolj kot se motor ogreva ni?ajo se obrati, ko za?ne vle?i. Hladneje, ko je bolj se to pozna. Citiraj
igorml Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Pri meni je brez mo?i samo ko speljem par metrov, potem pa je normalno. (seveda ga ne teram v obrate dokler je mrzu, samo normalno vle?e). ?udno je to glede za??ite. Pri nas je bilo letos ?e -27 pa je normalno delal. Citiraj
Boss Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Narobe zastopi?... saj gre lepo samo nima? na voljo tistega brutalnega pospe?ka kot takrat, ko je motor normalno ogret. Se pa pozna ta manjko samo pri obratih ni?jih od 2.000 pri vi?jih je pa vse v redu. Z ogrevanjem pa se mo? in navor lepo vra?ata v ni?je obrate. Verjetno ti tega ne opazi?, ker vozi? pri malo vi?jih obratih oz. nad 2.000. :ne vem: Citiraj
igor_mm Napisano 26. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Narobe zastopi?... saj gre lepo samo nima? na voljo tistega brutalnega pospe?ka kot takrat, ko je motor normalno ogret. Se pa pozna ta manjko samo pri obratih ni?jih od 2.000 pri vi?jih je pa vse v redu. Z ogrevanjem pa se mo? in navor lepo vra?ata v ni?je obrate. Verjetno ti tega ne opazi?, ker vozi? pri malo vi?jih obratih oz. nad 2.000. :ne vem: To sem ?e sli?al in vse razumem ampak pri meni traja to dost dlje...dans sem recimo pusto avto na mestu laufat cca pet min pa ?e vedno pol avto precej dolgo brez mo?i... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.