a35 Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 ok temo sem odprl zato da napi?ete katere dirka?ke filme vse poznate ker sem fast and the furious in death race ?e ne?teto krat gledal. A obstaja kak?en film kjer dirkajo ali predelujejo ali kaj podobnega mazde? Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Torej predvsem si ?eli? Japonske robe a ne? Initial D anime serija (4 sezone!) in Hong Kong film, ki na kratko prika?e celo serijo. Vredno ogleda. Wangan Midnight anime serija in obstaja tudi film, ki ga ?e nisem gledal. Tudi fajn ?eprav sem opazil, da so Mazde samo v ozadju na AC, ko jih prehitijo. Shuto kousoku trial filmi so eni originalni japonski old school dirka?ki filmi Oddaja Best Motoring. Do takrat ko bo? vse to pogledal se bom pa ?e kaj spomnil. EDIT: Pa, da ne bi potem ?el v avto pa posku?al to kar si videl v filmih. Citiraj
a35 Napisano 26. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2010 sem ?e pogledal vse filme Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Vse sezone in dele, kar sem jih napisal? Citiraj
a35 Napisano 26. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2010 no bolje re?eno malo preletel Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Fast Track: No Limits Autobahnraser to sta dva nem?ka filma Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 Days of Thunder! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 Cars od Pixarja Cars Tokio drift http://www.youtube.com/watch?v=4sBlfRswpt0 Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 http://www.youtube.com/user/disneycarstoons Citiraj
Deeyan Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 ok temo sem odprl zato da napi?ete katere dirka?ke filme vse poznate ker sem fast and the furious in death race ?e ne?teto krat gledal.A obstaja kak?en film kjer dirkajo ali predelujejo ali kaj podobnega mazde? kaj pa Street racer in Redline? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.