abi1 Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Zanima me zakaj je desna lu? bolj rumenkasta kot leva.Je to slaba ?arnica ali je smo druge znamke. Katere ?arnice odgovarjajo za M6 2004. Kako se jih zamenja :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Zamenjati jih bo treba... xenon ?arnice z uporabo po?asi za?nejo zgubljat barvo in svetilnost. Citiraj
boskopetek Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Zanima me zakaj je desna lu? bolj rumenkasta kot leva.Je to slaba ?arnica ali je smo druge znamke.Katere ?arnice odgovarjajo za M6 2004. Kako se jih zamenja :ne vem: Zato, ker tisti ki je zamenjal ?arnico ni zamenjal obe ampak samo eno in potem svetita razli?no.Najbolje da jih zamenja? in to obe hkrati. Citiraj Bo?tjan
YavarYe X6V6 Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 Zato, ker tisti ki je zamenjal ?arnico ni zamenjal obe ampak samo eno in potem svetita razli?no.Najbolje da jih zamenja? in to obe hkrati. Ne samo najbolje ampak obvezno zamenjati OBE ! ps. Pa seveda ne na servisu, kjer ena stane ve? kot par enakih pri . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.