URIX Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Pozdravljeni, nekaj ?asa nazaj sem, ?e pisal o nedelovanju moje M6 cd136 oz. o nev?iganju le-te. No v?ge ?e,ampak klokota in nima nobene mo?i, javlja napako motorja, ?e ne ti??i? gasa crkne, ?e ti??i? gas gre samo do 1500 o/min, komaj prestavi? avto z mesta. to se dogaja vsake toliko (brez kak?nih opozoril ali vzorcev) in diagnostika pravi da je en injektor kriv za to dogajanje. o?itno se odlo?i za po?itek in so aktivni samo trije cilindri. pojavil se je pa problem, da sedaj ko avto dela(v ?asu diagnostike), ne morejo ugotovit kater injektor je ta "slab". ima kdo kak?no idejo kako bi to ugotovil..?? o?itno ima samo "slabe" trenutke pa ?e to samo pri v?igu nikoli med vo?njo. to se mi je od sredine decembra pa do danes zgodilo 4x, ko avto dolo?en ?as po neljubem dogodku stoji vsaj uro, dve, tri normalno v?ge. Za kar?enkoli nasvet ali idejo bom hvale?en. Lep pozdrav vsem. Citiraj
Activa Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Sicer ne vem kako bo? to izvedel, ampak v?asih smo, ?e je motor delal na tri cilindre endostavno izvlekli kabel iz sve?ke. ?e si zdrl napa?nega, je ziher motor ugasnil. ?e pa ni, je bilo na tem cilindru nekaj narobe. ?al ima? pa ti dizla. Citiraj
URIX Napisano 29. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Sem razmi?ljal v tej smeri, sej bi moral tud dizel z vbrizgom, ?e mu vbrizg (delujo?) odklopi?, spremenit delovanje... Citiraj
Sirius Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Kupi kontakt sprej in posprejaj konektorje. Mogo?e ti kontakt na enem, ali dveh nagaja. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
YavarYe X6V6 Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 Pozdravljeni, nekaj ?asa nazaj sem, ?e pisal o nedelovanju moje M6 cd136 oz. o nev?iganju le-te. No v?ge ?e,ampak klokota in nima nobene mo?i, javlja napako motorja, ?e ne ti??i? gasa crkne, ?e ti??i? gas gre samo do 1500 o/min, komaj prestavi? avto z mesta. to se dogaja vsake toliko (brez kak?nih opozoril ali vzorcev) in diagnostika pravi da je en injektor kriv za to dogajanje. o?itno se odlo?i za po?itek in so aktivni samo trije cilindri.pojavil se je pa problem, da sedaj ko avto dela(v ?asu diagnostike), ne morejo ugotovit kater injektor je ta "slab".ima kdo kak?no idejo kako bi to ugotovil..??o?itno ima samo "slabe" trenutke pa ?e to samo pri v?igu nikoli med vo?njo.to se mi je od sredine decembra pa do danes zgodilo 4x,ko avto dolo?en ?as po neljubem dogodku stoji vsaj uro, dve, tri normalno v?ge. Za kar?enkoli nasvet ali idejo bom hvale?en. Lep pozdrav vsem. Ti ima? te?avo drugje, tako da malo raz?iritr obmo?je gledanja in spremljajte malo tlake pa razli?nih sistemih na motorju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
URIX Napisano 1. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2010 Yavar, katere tlake si imel v mislih..?? avto v?ge in dela vsaj po zvoku sode? po treh cilindrih(pojavi se lu?ka motorja in lu?ka od DSC. kater tlak bi to povzro?il pa ?e to samo ko je hladno. Kadar avto v?ge normalno, se tudi normalno pelje, mo? je taka kot mora bit! A ne bi ob kak?nem zmanj?anem tlaku avto imel konstantne probleme, ne samo ob?asno, upad mo?i in kaj podobnega.... lep pozdrav. Citiraj
jures Napisano 1. februar, 2010 Prijavi Napisano 1. februar, 2010 Yavar, katere tlake si imel v mislih..??avto v?ge in dela vsaj po zvoku sode? po treh cilindrih(pojavi se lu?ka motorja in lu?ka od DSC. kater tlak bi to povzro?il pa ?e to samo ko je hladno.Kadar avto v?ge normalno, se tudi normalno pelje, mo? je taka kot mora bit! A ne bi ob kak?nem zmanj?anem tlaku avto imel konstantne probleme, ne samo ob?asno, upad mo?i in kaj podobnega.... lep pozdrav. lucka dsc in engine ti sveti ker si odklopil akomulator, naredi isto kot sem napisal na prejsnjem postu pod DSC Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 cukanje pa probaj odpraviti kot je napisano v temi mazda mehanik,cukanje v?asih pomaga Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 DSC sveti do minuto-dve, ?e je akumulator bolj na meji, da bo odpovedal. To se pojavi ob nizkih temperaturah zjutraj pri prvem v?igu motorja, ?e ga potem po 5 minutah ugasne? in ?e enkrat po?ene? lu?ka ne sveti ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.