Slivka Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Sem kmet in s hribov doma, ampak sam osebno menim, da z vinjetnim sistemom ni ni? narobe in sem zelo vesel, da ga Slovenija ima. In se mi ne zdi ni? narobe, ?e tudi druge dr?ave uvedejo vinjetni sistem oz. bi bil ?e bolj vesel, ?e bi obstajala Evropska vinjeta, s katero bi lahko vozil po vseh avtocestah Evropske skupnosti. Problem je samo s ceno vinjete... 3 Citiraj
mazdaman Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Koliko pa bi bila cena ?vropske vinjete tam do 200? bi se je spla?alo kupiti tudi meni, ki se ne vozim dosti z svojim avto po Evropi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Sem kmet in s hribov doma, ampak sam osebno menim, da z vinjetnim sistemom ni ni? narobe in sem zelo vesel, da ga Slovenija ima. In se mi ne zdi ni? narobe, ?e tudi druge dr?ave uvedejo vinjetni sistem oz. bi bil ?e bolj vesel, ?e bi obstajala Evropska vinjeta, s katero bi lahko vozil po vseh avtocestah Evropske skupnosti. Problem je samo s ceno vinjete...Se strinjam ampak cena vinjete je iz pogleda vsakega posameznika drugacna. Pri nas je narobe to da ni polletne in tistega ki se vozi sezonsko sili v letno Tukaj so dalec pred vsemi madzari z elektronsko vinjeto vezano na tablico avta. Imajo celo regionalne vinjeta..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Verjetno je razlog za to, da ni polletne vinjete v ekonomski racunici... Ce bi bile na voljo se take, bi to pomenilo, da bi verjetno morale biti potem vse drazje... ker pokasirati je treba toliko in toliko denarja... in odvisno od tega, kaksen je model, taksna je tudi cena posamezne vinjete ... Sicer pa tudi Avstrijci nimajo polletne vinjete... imajo 10 dnevne, 2 mesecne in letne ... prav tako Madzari ... imajo tedensko, mesecno ali letno ... ?ehi imajo 10 dnevno, mesecno in letno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Verjetno je razlog za to, da ni polletne vinjete v ekonomski racunici... Ce bi bile na voljo se take, bi to pomenilo, da bi verjetno morale biti potem vse drazje... ker pokasirati je treba toliko in toliko denarja... in odvisno od tega, kaksen je model, taksna je tudi cena posamezne vinjete ... Sicer pa tudi Avstrijci nimajo polletne vinjete... imajo 10 dnevne, 2 mesecne in letne ... prav tako Madzari ... imajo tedensko, mesecno ali letno ... ?ehi imajo 10 dnevno, mesecno in letno ...Pri madzarih izstopa cena, da se polletna res ne splaca. 9 eur za deset dni in 15? za mesec, sistem je vezan na tablico tako da imas moznost prenosa ze placane vinjete na drug avto itd Poleg tega imajo letno regionalno vinjeto za smesno ceno 30? - za nekoga ki hodi v sluzbo na primer idealno itd Sistem je fleksibilen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Jures porece, da imajo Hrvati skupno vec avtocest ... ni vazno, koliko km je na prebivalca Hrvaska ima (po podatkih iz leta 2013) 1.259,4 km avtocest, stevilo prebivalcev (stetje leta 2011) pa je 4.290.612. Slovenija ima 612 km avtocest (podatek iz leta 2015), stevilo prebivalcev (ocena 2015) pa je 2.062.874. Po teh podatkih je cena vinjete izracunana na priblizno enaki osnovi... S tem, da je standard pri njih precej nizji... cene zivljenjskih potrebscin pa so podobne kot pri nas ... Hihi, prav si imel... Men je sme?no to, da po tej logiki prepelje? v Sloveniji teh 612km in AC ne sme? ve? uporabljat, al kako. Na Hr pa pa? ?e enkrat ve?. Nekako tako to zgleda kot, da se ne sme? po istem odseku peljati ve?krat ?eprav ve?ina uporablja ve? ali manj samo en odsek AC. Redki so taki, ki letno prevozija vsak odsek AC vsaj enkrat. Mogo?e v Slo je procent takih ?e nekako merljiv na Hrva?kem recimo je pa takih verjetno zanemarljivo malo. In da bi s tem opravi?eval vi?jo ceno je ekonomski kiks - lahko jo opravi?uje? edino s faktorjem ?tevila kilometrov/milijon prebivalcev. Citiraj
jures Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 Boss ti res ne dojames pointa...haz tle zakljucujem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. januar, 2016 Prijavi Napisano 19. januar, 2016 A ne, jaz pa tvoje ekonomije ne? Ja najla?je se je umaknit, ?e nima? prav. Citiraj
lucky_13 Napisano 30. januar, 2016 Prijavi Napisano 30. januar, 2016 Danes sem imel pri lepljenju vinjete manj?o nesre?o.Ko sem jo lepil nisem opazil da je osrednji del ?e malo prijel in sem jo odlepil (del srebrnega dela je ostal na ?ipi) in premaknil. Pri tem sem po?kodoval osrednji srebrni del, ki je sedaj zamaknjen kakih 5mm in vinjeta je nekoliko pome?kana na sredini. Namen mam it na dars in jo probat zamenjat. Ima kdo ?e izku?nje s tem? Citiraj
jures Napisano 30. januar, 2016 Prijavi Napisano 30. januar, 2016 Danes sem imel pri lepljenju vinjete manj?o nesre?o.Ko sem jo lepil nisem opazil da je osrednji del ?e malo prijel in sem jo odlepil (del srebrnega dela je ostal na ?ipi) in premaknil. Pri tem sem po?kodoval osrednji srebrni del, ki je sedaj zamaknjen kakih 5mm in vinjeta je nekoliko pome?kana na sredini. Namen mam it na dars in jo probat zamenjat. Ima kdo ?e izku?nje s tem?Se da vendar ti vzamejo ene 10-15?.....imeti pa moras vse racun, odrezek.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lucky_13 Napisano 30. januar, 2016 Prijavi Napisano 30. januar, 2016 Ra?un in odrezek mam. Po?kodovana je pa lih tok da ne vem ?e se upam z njo vozit in da ne vem ?e se mi da z darsom ukvarjat. Ma mogo?e ?e kdo izku?nje s tem? In kako je ?e me darsovci ustavijo s tako vinjeto na avtocesti? Citiraj
Gorjup13 Napisano 31. januar, 2016 Prijavi Napisano 31. januar, 2016 Na tvojem mestu bi se ukvarjal z Darsovci, in da? teh 15?, pred tabo je ?e celo leto vo?nje in ja ?e bodo gledali na dale? bo vinjeta gor in bo vse ok, ?e si jo bodo pogledali od blizu, pa bo imel Darsovec slab dan je pa kazen, pa ?e novo vinjeto bo? moral kupit, ne vem ?e je vredno, izku?enj direktnih pa nimam. 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. januar, 2016 Prijavi Napisano 31. januar, 2016 Mah, najde? drugo. Saj jih vsi delijo in to zastonj: Radio Robin, Radio Aktual, Zavarovalnica Generali,... Kamorkoli se obrnem, povsod so jumbo-plakati, da delijo vinjete in kateri koli radio pri?gem, jih tudi ponujajo zastonj. Meni, na primer, jo je podarila kar ta??a... 1 Citiraj
LabiGT Napisano 31. januar, 2016 Prijavi Napisano 31. januar, 2016 Jap jutr bo treba odkartat 220 eur za dva kosa... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 31. januar, 2016 Prijavi Napisano 31. januar, 2016 220 je ze padlo + 85 za esterajh....se za motor konse otopli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 https://www.dars.si/Dokumenti/3_vinjete/Seznam%20izmerjenih%20vozil_The%20list%20of%20measured%20vehicles.pdf Mazda ima tudi predstavnika v 2B Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Sam to je kombi... :ne vem: Citiraj
jures Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Sam to je kombi... :ne vem:Ja sej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ja, saj, E-2500 4x4 je bilo nekaj bolj?ega, kar je Mazda delala. In kar veliko ljudi se ni strinjalo z Mazdino odlo?itvijo o ukinitvi tega programa. In osebno vem za vsaj tri, ki bi takoj svoje B-2500 in BT-50 menjali za E-2500, ?e bi se ga v Sloveniji le dalo dobiti. A zdaj namesto tega delajo neki plastik-?minkeraj, ki pa se v Sloveniji niti ne prodaja - mislim, da niti v Evropi ne. Tako da kdor ima ?e E-2500, ga ne da iz rok, ?e pa ga ?e najde? med oglasi, je pa v tako ?alostnem stanju, da je kve?jemu za dele... Citiraj
mazdaman Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 https://www.dars.si/Dokumenti/3_vinjete/Seznam%20izmerjenih%20vozil_The%20list%20of%20measured%20vehicles.pdf Mazda ima tudi predstavnika v 2BTa seznam je povr?en, Toyota Hiace je odvisno od generacije ali pade v 2A ali 2B. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. februar, 2016 Prijavi Napisano 24. februar, 2016 Malo sem se naredil Slovenca in za 15? pripeljal staro in odpeljal 'novo' micro iz Maribora.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 24. februar, 2016 Prijavi Napisano 24. februar, 2016 Te pa se nisi oglasil na ali Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. februar, 2016 Prijavi Napisano 24. februar, 2016 Ni cajta zal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Eni so pa pesniki http://www.bolha.com/dodatna-oprema/avtooprema/avtooprema-ostalo/kupim-vinjeto-2a-osebni-avto-2016-1302095669.html?aclct=1456887409&kw=vinjeta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Napisano 21. marec, 2016 Eni so pa pesniki http://www.bolha.com/dodatna-oprema/avtooprema/avtooprema-ostalo/kupim-vinjeto-2a-osebni-avto-2016-1302095669.html?aclct=1456887409&kw=vinjetaKaksen trot, ta jo do konca januarja 17 ne bo kupil Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.